Zavřít reklamu

Popri presýtených žánroch ako Battle Royale alebo rôznych Defense hrách, ktoré sa nachádzajú v App Store v naozaj veľkom množstve, sa nestrácajú ani platformové tituly. Skákačky na mobilných zariadeniach nikdy neurazia, samozrejme v prípade ak sú kvalitne spracované. Čerstvo novým zástupcom tejto kategórie sa stáva titul Heroki, ktorý prichádza do digitálneho obchodu celkom neočakávane.

Sympatická platformová skákačka vás zavedie do kože lietajúceho hrdinu, ktorý musí získať ukradnutý kľúč zo svojho rodného mesta. Na ceste k víťazstvu sa vám do cesty postaví veľké množstvo prekážok, v podobe nepriateľov, prírodných podmienok alebo prirodzených bariér. Hra je vykonštruovaná zaujímavým a hravým spôsobom, grafické spracovanie tiež nie je na zahodenie. Príbeh sa rozprestiera naprieč niekoľkými desiatkami levelov, pričom sa prostredie mení stále mení ďalším postupom v hre.

Hra Heroki bola sprístupnená na App Store už pred troma rokmi, no vývojári sa ju nakoniec rozhodli stiahnuť. Titul bol nedávno ohlásený na prenosnú konzolu Switch od Nintenda a mobilné zariadenia preto na seba nenechali dlho čakať. Nová verzia Heroki je plne optimalizovaná pre najnovšie zariadenia od Applu, vrátane iPhonu X. To však nie je všetko, pretože túto senzačnú platformovku na štýl legendárneho Raymana si môžeme vychutnať aj na Apple TV. Lietajúce dobrodružstvá preto nemusíme zažívať iba na obrazovkách mobilných telefónov ale priamo na tvOS a to v 4K rozlíšení.

Ak náhodou disponujete starou verziou hry Heroki, ktorá bola spustená v roku 2015, nebude možné nainštalovať na vaše zariadenie práve prichádzajúcu verziu. Pred stiahnutím sa preto presvedčte, že ste ju z telefónu vymazali. Hra by sa už čoskoro mala dočkať bonusového herného obsahu, ktorý bude do určitej miery zdarma. Ďalšie prídavky by mali byť dostupné vo forme nákupov v aplikácii.

  • Hra Heroki bude už čoskoro dostupná v App Store pre zariadenia s iOS a takisto na Apple TV

Heroki

Dnes nejčtenější

.