Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PodCruncher Podcast Player
PodCruncher je funkcemi nabitá aplikace pro všechny posluchače podcastů nejrůznějších žánrů. Naleznete zde kompletní iTunes katalog, možnost stahování i streamování prostřednictvím Wi-Fi i mobilních dat, možnost automatického stahování nových epizod a spoustu dalšího.

[appbox appstore id421894356 oldprice=“89Kč“]

The Great Photo App
Aplikace Great Photo App slibuje fotografickou akademie přímo ve vaší kapse. Nabízí řadu užitečných tipů jak pro amatéry, tak i pro ty, kteří fotografii berou o něco více vážně. V příjemném uživatelském rozhraní se dozvíte vše, co pro fotografii potřebujete.

[appbox appstore id766214869 oldprice=“89Kč“]

PolySpeak
PolySpeak je jednoduchá, užitečná překladatelská klávesnice pro váš smartphone. Stačí zadat text ve výchozím jazyce a nastavit jazyk, do kterého chcete text přeložit. Klávesnici je potřeba aktivovat v Nastavení -> Obecné -> Klávesnice.

[appbox appstore id1059175824 oldprice=“29Kč“]

aSmart HUD 3D + SpeedCams
aSmart HUD 3D + SpeedCams je palubní aplikace pro váš iPhone, která v sobě kombinuje mapy, plánování tras, měřič rychlosti, přehrávač hudby a plno dalších funkcí, to vše v atraktivním 3D designu.

[appbox appstore id329374073 oldprice=“29Kč“]

Instaflash Pro
Vylepšete své fotografie s pomocí aplikace Instaflash Pro, která vám nabídne možnost přizpůsobení prvků, jako je stínování, barvy, vinětace, zaostření a řada dalších. Aplikace nabízí i možnost vytvoření vlastních schémat nastavení.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“149Kč“]

Plotaverse
Aplikace Plotaverse přivede každou vaši fotografii k vlastnímu životu. S její pomocí můžete převyprávět příběh každého snímku zábavnou, jedinečnou formou, a sdílet ho s rodinou a přáteli. Animujte své fotografie snadno rychle.

[appbox appstore id1244669793 oldprice=“149Kč“]

Tyme 2
Pracujete na více projektech najednou a rádi byste získali přesný a podrobný přehled o tom, kolik času vám jaký druh práce zabere? Aplikace Tyme představuje jednoduchý a efektivní nástroj pro time tracking, který přesně splní vaše požadavky.

[appbox appstore id1063998403 oldprice=“179Kč“]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.