Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Kdo by se bránil výletu do slunného Španělska, když se ještě může těšit na návštěvu největšího fotbalového stadionu Evropy? Ano, řeč je o Camp Nou, domácím stadionu fotbalového klubu FC Barcelona a druhém největším stadionu světa, jehož kapacita činí necelých 100 000 diváků.

FC Barcelona má na svém kontě mnoho úspěchů. Je pětinásobným vítězem Ligy mistrů UEFA a dokonce čtyřiadvacetinásobným mistrem Španělska. Kromě toho získal klub jedenáctkrát španělský superpohár Supercopa de España. Díky nám si i vy můžete vychutnat zážitek z mistrovského fotbalu!

Jak na to? Stačí, když se zítra 16.3.2018 zastavíte v OC Plaza Plzeň a oslavíte spolu s námi otevření naší nové pobočky iWant . Užijte si s námi bohatý program a nakupte některý z Apple produktů, na něž jsme pro vás nachystali množství lákavých slev. Tak si například budete moci pořídit Mac nebo sluchátka Beats se slevou až 20 % a iPad, iPhone nebo Apple Watch o 10 % levněji. Prvních 50 nakupujících zákazníků od nás navíc dostane tašku plnou stylových dárků.

Tímto nákupem a vyplněním slosovacího lístku se automaticky zařadíte do slosování o hlavní cenu. Tou je letecký zájezd do Španělska pro dvě osoby od cestovní kanceláře CK Fotbal Tour na libovolný domácí zápas FC Barcelona. CK Fotbal Tour se věnuje zprostředkování fotbalových zápasů v Barceloně, Londýně, Turíně nebo Mnichově českým fanouškům již od roku 2011. Součástí výhry je i ubytování a služby českého delegáta.

 

Zkuste s námi štěstí a přijďte zítra do OC Plaza.

Už se na vás moc těšíme!

Váš iWant tým

Více na www.iwant.cz/plaza

845x365_Barcelona

Dnes nejčtenější

.