Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Reminders Widget
Aplikace Reminders Widget se postará o to, abyste měli své připomínky neustále po ruce, a to i na uzamčené obrazovce. Mezi jednotlivými skupinami připomínek můžete snadno přepínat.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

Casette Gold
Pamatujete si na kazety z osmdesátých a počátku devadesátých let? Nyní je můžete znovu mít. Aplikace Casette Gold funguje jako emulátor kazetového přehrávače. Při přehrávání vaší oblíbené muziky vám zobrazí přetáčející se kazetu.

[appbox appstore id528940105 oldprice=“29Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“29Kč“]

Orasis HD
OrasisHD je fotografická HDR aplikace, která po pořízení jediného snímku tuto fotografii automaticky transformuje do dobře exponované, přirozeně vypadající podoby. Aplikace používá algoritmus, vyvinutý po letech usilovného výzkumu.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

My Personal Trainer
Jak název napovídá, aplikace My Personal Trainer bude plnit roli vašeho virtuálního osobního trenéra. Veškeré prvky aplikace jsou plně přizpůsobitelné, její součástí jsou užitečné tipy a triky a podpora notifikací.

[appbox appstore id530351090 oldprice=“29Kč“]

Hatchi – A retro virtual pet
Zapomeňte na Tamagochi, přichází Hatchi – virtuální mazlíček v retro designu pro iPhone i Apple Watch. Vraťte se zpět do devadesátých let a postarejte se o svého Hatchiho jak nejlépe dovedete.

[appbox appstore id489479624 oldprice=“29Kč“]

Fontmania – Write on Photos
Nechte nyní všechny své fotografie promluvit – a to doslova. Skvělá aplikace Fontmania si získala oblibu po celém světě. Jedná se o užitečnou typografickou aplikaci, díky které můžete nejenom objevovat nové fonty každý den, ale která vám i umožní aplikovat na vaše snímky texty v nejrůznějším formátu a stylu.

[appbox appstore id1014459049 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.