Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch. Dnes vám nabídneme aplikace pro lepší plnění úkolů, pro lepší práci se screenshoty nebo pro sledování vašeho systému.

Focus – tasks, projects, notes
Focus je atraktivní a flexibilní aplikace, zaměřená na produktivitu. Je vizuálně jednoduchá, takže vás při plnění vašich úkolů nebude nic rozptylovat, a nabízí řadu užitečných funkcí, díky kterým bude vaše plánování maximálně efektivní.

[appbox appstore id1296583540 oldprice=“199Kč“]

Picsew – Screenshot Stitching
Picsew je užitečná aplikace, která vám umožní spojit několik různých screenshotů do jednoho obrazu. Nabízí jak manuální, tak i automatické spojování snímků obrazovky vašeho iPhonu. Aplikace umožňuje i umístění widgetu.

[appbox appstore id1208145167 oldprice=“29Kč“]

4tomatic
4matic je aplikace žánru „photo booth“, se kterou si užijete spoustu zábavy. Umožní vám pořídit opravdu skvělá a originální selfie. Podobně jako ve fotobudce vám pořídí čtveřici fotografií, které si můžete upravit podle svého.

[appbox appstore id1286966244 oldprice=“29Kč“]

Security Robot
Díky aplikaci Security Robot můžete své iOS zařízení proměnit v základní, ale spolehlivou bezpečnostní kameru do interiéru. Security Robot dokáže nahrát až 700 hodin záznamu a nabízí i natáčení za zhoršených světelných podmínek.

[appbox appstore id576776230 oldprice=“29Kč“]

Stickyboard 2
Představte si obrovskou, nekončící tabuli, kterou můžete pokrýt nekonečným množstvím lepicích papírků s poznámkami. Aplikace Stickyboard 2 posouvá tvorbu a správu virtuálních lepicích štítků na zcela novou, lepší úroveň.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]

System Activity Monitor
Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Legacy 2: The Ancient Curse
Otestujte svou inteligenci a paměťové schopnosti v této náročné 3D puzzle hře. Vezměte na sebe roli archeologa, který pátrá po svém zmizelém bratrovi ve starodávné pyramidě, plné tajemných místností a hádanek.

[appbox appstore id1315311810 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 115

Dnes nejčtenější

.