Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pods
Aplikace Pods slouží pro rychlé a snadné přehrávání a správu podcastů. Umožňuje uložení oblíbených epizod, prohlížení na základě kategorií nebo nejrůznějších žebříčků, sdílení citátů z podcastů, ukládání epizod pro pozdější přehřání a řadu dalších super funkcí.

[appbox appstore id1209200428 oldprice=“59Kč“]

Voice Dictation Plus
Voice Dictation je jednoduchá, ale promyšlená a užitečná aplikace s funkcí rozpoznávání hlasu. Díky Voice Dictation Plus můžete rychle, pohodlně a spolehlivě nadiktovat například textovou zprávu nebo e-mail, což vám značně ušetří námahu i drahocenný čas. Aplikace skvěle spolupracuje i se sociálními sítěmi a messengery.

[appbox appstore id574941204 oldprice=“59Kč“]

Magnifier Flash
Aplikace Magnifier Flash promění váš iPhone ve zvětšovací sklo, doplněné bleskem. Sebemenší text pro váš už nebude žádným problémem. Aplikace umožňuje pořizovat snímky a ukládat je v paměti fotoaparátu.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

Drwer
Drwer je jednoduchá, elegantní kreslicí aplikace. Ať už kreslíte jen tak pro zábavu, nebo se při práci neobejdete bez náčrtků a skicování na iPadu, zkuste dát Drwer šanci. Její použití je jednoduché, obrazovku snadno a rychle vyčistíte pouhým zatřesením. Aplikace nabízí řadu nástrojů pro úpravu a šablony.

[appbox appstore id577993037 oldprice=“29Kč“]

Calcly for iPad
Už vás nebaví všechny ty reklamami přeplněné kalkulačky pro iPad? Vyzkoušejte Calcly. Nabízí funkce pro trigonometrii, algebru, logaritmy a další, její vzhled i zvuk si můžete přizpůsobit. Aplikace podporuje funkci Split View.

[appbox appstore id1036343033 oldprice=“59Kč“]

Countdown to Big Events
Nemůžete se dočkat Vánoc, vlastních narozenin nebo dovolené? Stačí nastavit datum v aplikaci Countdown to Big Events a začne vám odpočítávání. Aplikace se ale skvěle hodí i pro ty, kteří v hlavě nosí jiné věci, než je datum narození drahé polovičky nebo výročí svatby. Ať už odpočítáváte cokoliv, na tuto appku se můžete vždy spolehnout.

[appbox appstore id482358013 oldprice=“29Kč“]

Storyline
Vytvářejte, vyprávějte a sdílejte krásné slideshows z vašeho iOS zařízení během okamžiku. Přidejte až 20 fotek, nahrajte váš příběh a sdílejte za pomocí textových zpráv, emailu či sociálních sítích. Své výtvory si můžete ukládat a postupem času si oživovat své krásné vzpomínky.

[appbox appstore id945808100 oldprice=“29Kč“]

VisuCaller
VisuCaller dokáže skenovat vytištěná telefonní čísla a vytočit je. Zvládne také skenovat ostatní kontaktní informace a připojit je ke kontaktům v seznamu ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id831046475 oldprice=“59Kč“]

RemindMeAt
S touto aplikací již nikdy nezapomenete provést daný úkol přesně na místě, na kterém ho máte splnit. RemindMeAt vám totiž bude posílat připomínky na základě předem zadané lokace.

[appbox appstore id948654827 oldprice=“29Kč“]

Onion Force
Hra na pomezí tower defense a akční adventury. Nabízí 30 levelů, z nichž každý pro vás bude výzvou.Postavte věže, které budou mít co nejefektivnější obranu. Braňte se nepříteli a staňte se vítězem.

[appbox appstore id972488901 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.