Zavřít reklamu

Ačkoliv Apple disponuje opravdu nepředstavitelnou hotovostí, za kterou by si mohl koupit takřka vše, zdá se, že mu ani tato obří síla čas od času k úspěchu nepomůže. Před pár dny jsme vás informovali o boji Applu s HBO o uznávaného režizéra J. J. Abramse (režizér seriálu Ztraceni či filmů Star Trek a posledních Star Wars), který měl pro jednu z těchto společností vytvořit novou sci-fi sérii. Podle nejnovějších informací to však vypadá, že Apple nakonec odešel z tohoto boje jako poražený.

Jablečná společnost se prý o získání Abramse a jeho projektu snažila opravdu usilovně a už už to vypadalo, že jej na svou stranu skutečně přetáhne. Abrams se však nakonec pro natáčení u konkurence. Podle zdroje portálu Hollywood Reporter ho k tomu vedly hlavně dobré vztahy, které s HBO měl od doby, kdy pro něj pracoval jakožto výkonný producent seriálu Westworld. Na HBO navíc nejspíš letos skončí fenomenální seriál Hra o trůny. Jelikož si však bude chtít HBO své příznivce udržet, místo jejich oblíbené středověké řežby jim nabídne sci-fi náhradu, na které by měl pracovat právě J.J. Abrams.

Ačkoliv je tato zpráva pro Apple jistě velmi nepříjemná, není zatím důvod k panice. Jablečná společnost má totiž podle dosavadních informací nasmlouváno opravdu spoustu zvučných jmen, která by měla kvalitu jejímu obsahu bez problému dodat. Apple navíc ve svých snahách získávat pro svůj video obsah kvalitní pořady nepolevuje ani nyní, takže si náhradu za J.J. Abramse rychle najde.

Apple TV shows FB

Dnes nejčtenější

.