Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iRecorder Pro Audio Recorder
iRecorder Pro je rychlý a snadný audio rekordér pro iPhone a iPad. Umožňuje vysoce kvalitní záznam zvuku od zaznamenávání nápadů, nahrávání přednášek až po záznam hudby, a možnost sdílení přes Wi-Fi a iTunes. Aplikace nabízí možnost pozastavení záznamu přímo v průběhu nahrávání a neomezenou délku nahrávky.

[appbox appstore id285750155 oldprice=“89Kč“]

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“119Kč“]

Translate It
Rádi cestujete do ciziny, ale učení cizích jazyků je nad vaše (nejen) časové možnosti? S aplikací Translate It můžete být naprosto v klidu. Poskytne vám rychlý a spolehlivý překlad mluvené i psané řeči s možností kopírování přeloženého textu. Aplikace podporuje více než 30 různých jazyků a podporuje hlasové zadávání.

[appbox appstore id1207624859 oldprice=“59Kč“]

Audrey
Audrey je revoluční aplikace pro naprosto perfektní fotografie. Kromě pořizování a pokročilých úprav fotografií dokáže Audrey také číst čárové kódy nebo rozpoznávat objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

Kalkyl
Kalkyl je zkrátka dobrá a spolehlivá kalkulačka pro vaše iOS zařízení. Pyšní se jednoduchým, intuitivním designem, a je optimalizovaná pro rychlé výpočty. Podporuje funkci 3D Touch a haptickou odezvu, je optimalizovaná i pro provoz na nejnovějších modelech iPhonu.

[appbox appstore id519933025 oldprice=“59Kč“]

Password Safe
iPassSafe pro iPhone a iPod touch zašifruje vaše citlivá data za pomoci AES-256 šifrování. Data se ve výchozím nastavení ukládají pouze na vaše zařízení, aplikace podporuje funkci Touch ID.

[appbox appstore id410824816 oldprice=“119Kč“]

Vint B&W MII – Black and White camera
Milujete černobílou fotografii? Staňte se mistrem v tomto oboru s aplikací Vint B&W MII. Promění váš iPhone či iPad v úchvatný vintage černobílý fotoaparát. Nabízí možnost rychlého spouštění, převod existujících fotografií z paměti fotoaparátu do černé a bílé a live preview při snímání fotografií.

[appbox appstore id295438855 oldprice=“59Kč“]

8bit War: Necropolis
Hra 8bitWar pro iOS řádně prověří všechny vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Najímejte jednotky a rozmístěte je ve strategických formacích, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.