Zavřít reklamu

Apple včera oficiálně oznámil, že inteligentní reproduktor HomePod začne prodávat 9. února. Stejně jako ostatní jablečné produkty, tak i tolik očekávaný HomePod bude mít nárok na ochranu AppleCare+.

AppleCare+ pro HomePod bude podle interní zprávy, která byla rozeslána zaměstnancům Apple Storů, stát 39 dolarů. AppleCare+ prodlouží záruční lhůtu pro HomePod z jednoho roku na dva roky, přičemž majitelé inteligentního reproduktoru budou mít také dvouletou telefonní podporu.

AppleCare+ přidá k zařízení spoluúčast při uhrazení opravu za až dvě náhodná poškození, která způsobí samotný uživatel. Bude muset při každé opravě zaplatit 39 dolarů. Pokud však půjde o výrobní vady, oprava HomePodu je zdarma.

AppleCare+ pro HomePod za 39 dolarů je poměrně levná služba a takřka srovnatelná s cenou AppleCare+ pro Apple TV, která stojí 29 dolarů. AppleCare+ pro HomePod bude pravděpodobně k dispozici už od zahájení prodeje HomePodu. Apple plánuje spustit předobjednávky 26. ledna, avšak v našich končinách zařízení nebude zatím dostupné.

homepod-white-fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.