Zavřít reklamu

Apple na zářijové konferenci odhalil iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Představil především přední funkce, kterými se nové modely odlišují od předchůdců, přičemž jednou z inovací byla podpora HDR. Apple v divadle Steva Jobse na plátně ukázal, jak všechno vypadá na displeji iPhonu X perfektně, a podotkl, že Super Retina podporuje HDR, a tím pádem slibuje širší barevný gamut. A živé tapety tak vypadají na nejnovějších vlajkových lodích mnohem lépe než na starších iPhonech.

První sadu živých tapet, které budou vypadat úžasně i na starších jablečných telefonech, vytvořil grafik @amir_khani. Přestože jsou tapety optimalizované pro iPhone X, budou fungovat i na jiných modelech. Jestliže vás některá z tapet zaujme, stačí v galerii kliknout na tlačítko Stáhnout.

Živé tapety vytvořil také uživatel @kerrouddjm, jehož díla si můžete stáhnout v galerii níže. Stejně jako tapety od výše uvedeného grafika @amir_khani, tak i od @kerrouddjm se hodí na všechny typy iPhonů. Opět stačí v galerii u konkrétního obrázku kliknout na tlačítko Stáhnout.

Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.