Zavřít reklamu

Apple v loňském roce naprosto změnil koncept kamenných prodejen, přičemž vzápětí se pustil do rekonstrukce všech ikonických Apple Storů po celém světě. V listopadu jsme vás například informovali o tom, že v australském městě Melbourne vyrostl jeden z nejkrásnějších Apple Storů na světě. A nyní cupertinská společnost oznámila, že plánuje otevřít další Apple Store, přičemž půjde o první jablečný obchod v Jižní Koreji.

Takto vypadá Apple Store v Melbourne: 

Apple Store, který by měl být podle slov Applu otevřen v lednu příštího roku, bude stát v Soulu nedaleko hlavního sídla konkurenčního Samsungu. V Koreji však koluje zpráva, že Apple Store bude otevřen už 30. prosince za přítomností Angely Ahrendts.

Veškeré detaily v interiéru prodejny jsou doladěny a zaměstnanci jsou proškoleni, a tak už nic nebrání v otevření prvního Apple Storu v Jižní Koreji. Obchod o celkové výměře 1 297 metrů čtverečních stojí na rušné čtvrti Gangnam, kam turisté vyráží jak na nákupy, tak i za zajímavou architekturou.

V současné době na trhu se smartphony v Jižní Koreji vládnou tamní značky Samsung a LG, takže Apple nyní může sledovat, zda mu výstavba kamenné prodejny zajistí růst prodejů iPhonů.

47D1EBDB-DCDD-47CB-9AEE-A95196C67C80

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.