Zavřít reklamu

Apple v loňském roce změnil koncept kamenných prodejen, a tak se pustil do rekonstrukce všech ikonických Apple Storů po celém světě. Cílem cupertinské společnosti je vytvořit z každého Apple Storu příjemnou destinaci.

Apple v australském městě Melbourne otevřel zrekonstruovaný Apple Store, který byl magazínem Vogue označen za jeden z nejkrásnějších Apple Storů na světě. Jablečná prodejna zvaná Chadstone je třikrát větší než ta předchozí. Samozřejmostí jsou prosklené stěny, ba dokonce nechybí ani dřevěné prvky a živé stromy.

Chadstone konečně otevřel své 4,2 metrů široké bronzové otočné dveře, kterými se zákazníci dostanou na úžasné místo prosvětlené přirozeným světlem. Dále nechybí ani Genius Grove, kde mohou zákazníci získat odpovědi na různé otázky a pomoc s jakýmkoliv zařízením od Applu.

Původní prodejna měla 69 zaměstnanců, ale nyní se počet zaměstnanců zvýšil na 240, a tím se Chadstone stává jedním z nejrušnějších obchodů v Austrálii, který denně obslouží přibližně 3 500 zákazníků. Rekonstrukce se dočká i dalších 22 Apple Storů v Austrálii.

apple store melbourne fb

Zdroj: Broadsheet

Dnes nejčtenější

.