Zavřít reklamu

Apple vyrábí přenosné a stolní počítače. Pokud chcete přenosný sáhnete do řady MacBooků, pokud stolní pak se váš zrak obrátí směrem k iMacům, Macům Pro nebo Mac mini. Existují však lidé, kteří chtějí za každou cenu dělat věci po svém. Díky podobným lidem jsme měli možnost na YouTube vidět Ferrari LaFerrari v hodnotě 70 000 000Kč jezdit na offroadové trati nebo naopak Hummera jak závodí s tryskovým motorem jako dragster. Nyní díky podobně smýšlejícím lidem máme možnost vidět přenosný 27″ iMac. Jistí designéři totiž vyrobili speciální tašku, která slouží k přenášení iMacu.

Zřejmě nejvtipnější na celém produktu je popis výrobce, u kterého zjistíte, že si vážně nedělá legraci. Až do teď si možná mohl někdo myslet, že je to fajn obal na stěhování v případě, kdy jste ztratili originální krabici nebo ji zkrátka vyhodili a potřebujete jednou za pět let iMac někam přestěhovat. Popis výrobce vás však vyvede z omylu: „Kombinujte pohodlí notebooku s výkonem vaší pracovní stanice, díky pouzdru Lavolta se váš iMac stane zcela přenosný. Obal byl speciálně navržen pro řadu 27″ iMaců. Vytvořili jej designéři z Londýna a umožní vám sbalit vaši pracovní stanici do obalu, který snadno přetáhnete přes rameno. Taška má navíc velkou kapsu pro Apple keyboard a Apple Magic Trackpad, Magic Mouse a potřebné kabely.“ Zbývající část popisu již jen zdůrazňuje jak geniální je cestovat s iMacem a to zejména na pracovní schůzky a další zajímavá místa. Nechybí samozřejmě ani zdůraznění, že se taška Lavolta hodí i pro cestování v letadle.

Pokud si myslíte že si děláme legraci a celé to na vás hrajeme, tak bohužel ne. Tento dokonalý produkt, se kterým bych rád dorazil na obchodní jednání se skutečně prodává a stojí 72€. Koupit si jej můžete přímo zde. Otázkou však zůstává, proč byste to dělali. Pokud vás přece jen napadne důvod, tak nám ho napište do komentáře, skutečně nás totiž zajímá, k čemu je tato věc dobrá, když pomineme jediný důvod a to stěhování v případě, že jste vyhodili originální krabici.

iMac bag FB

Dnes nejčtenější

.