Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Grocery List
Zapomeňte na seznamy, ručně naškrábané na útržcích papíru. Zapomeňte na složité aplikace. Remember to Buy je zkrátka jen užitečným nákupním seznamem pro vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id654642685 oldprice=“59Kč“]

Easy Backup Pro
Easy Backup Pro nabízí snadnou a rychlou možnost kompletní zálohy vašich kontaktů. Zálohu můžete odeslat e-mailem, exportovat do Excelu a snadno obnovit.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“89Kč“]

Aura
Foťte, upravujte a sdílejte – snadněji než kdy předtím. Využijte nespočet úžasných filtrů, efektů, rámečků a spousty dalších funkcí pro vylepšení vašich fotografií.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“119Kč“]

PhotoTangler
PhotoTangler Collage Maker je výkonná aplikace, která vaše oblíbené fotografie spojí v nádherné koláže. Výsledná díla můžete sdílet se svými přáteli a rodinou.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“89Kč“]

Runtopia
Runtopia se stane vaším perfektním společníkem pro běh. Nabízí řadu funkcí od GPS sledování až po analýzu dat vašeho běžeckého výkonu. Díky Bluetooth lze aplikaci propojit s obuví a doplňky.

[appbox appstore id1022748905 oldprice=“89Kč“]

balance
Balance je krásná, ale skutečně obtížná hra, která se stane opravdovou výzvou pro vaše mozkové závity. Legenda praví, že dosáhnout skóre 10 je nemožné. Troufáte si?

[appbox appstore id1023105931 oldprice=“59Kč“]

DayD Tower Rush HD
Poznejte skutečnou sílu vědy s DayD Tower Rush HD. Budujte věže, schraňujte zásoby a využijte sílu věděckých metod pro návrat v čase. Objevte prehistorický svět v 80 odlišných úrovních.

[appbox appstore id718749318 oldprice=“29Kč“]

Viking Village
Viking Village je minimalistická real-time strategická hra, v níž je vaším úkolem postavit vlastní vesnici a ubránit ji před nájezdy nepřátelských rytířů. Ponořte se do vikingského dobrodružství.

[appbox appstore id1296517483 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.