Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Cheerleader
Zatočte jednou provždy s prokrastinací a nechte se správně namotivovat. Aplikace Cheerleader vás v tom osobně podpoří. Nastavte si vlastní cíle a data, aplikace se postará o jejich řádné splnění.

[appbox appstore id892553438 oldprice=“59Kč“]

ProPlayer
ProPlayer je skvěle navržený, výkonný videopřehrávač pro iPhone, iPod touch a iPad. Podporuje všechny video i audio formáty a umožňuje přenos souborů přes WiFi či USB kabel.

[appbox appstore id454180376 oldprice=“249Kč“]

Memorandum
Memorandum vám umožní zaznamenávat vaše události a připomínky, a to snadno a jednoduše ve stylu poznámkového bloku. Aplikace komunikuje s iOS kalendáři.

[appbox appstore id900929686 oldprice=“29Kč“]

Audio Notebook
Audio Notebook najde využití jak u studentů, tak u profesionálů. Perfektně zaznamená každý zvuk, nabízí rozšířené možnosti přehrávání a sdílení.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“149Kč“]

GEOMemo Personal
GeoMEMO vám umožní zapisovat poznámky přímo do mapy. Zapište si vše podstatné ke svým turistickým cílům, bodům zájmu a dalším místům.

[appbox appstore id532198951 oldprice=“59Kč“]

System Activity Monitor
Aplikace System Activity Monitor sleduje do hloubky důležité parametry vašeho iPhonu či iPadu. Umožní monitoring využití paměti, životnosti baterie, úložiště a dalších parametrů.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Ultimate Chess
Ultimate Chess je skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky šachů. Nabízí řadu herních stylů, databázi slavných her od šachových mistrů, expertů i počítačů, a možnosti sdílení nebo analýzy.

[appbox appstore id525997249 oldprice=“149Kč“]

Rudoku
Rudoku je puzzle hra pro iOS, která se stane skutečnou výzvou pro všechny milovníky čísel a logiky. Hra nabízí vícero herních módů včetně odpočinkového.

[appbox appstore id965105321 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.