Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SpeakText Air
SpeakText Air je aplikace, která dokáže po větách překládat a číst z více než třiceti světových jazyků. Nabízí přizpůsobitelný design i funkce.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

Simpler Pro
Váš adresář je jeden velký chaos? Uspořádejte si ho s pomocí aplikace Simpler Pro. Ta dokáže vyhledat a sloučit veškeré vaše duplicitní kontakty, disponuje chytrým vyhledáváním a zvládá i rozesílání skupinových zpráv.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“119Kč“]

Dungeonism
Dungeonism je tahová RPG hra, nabízející spoustu zábavy i dobrodružství. Inspirovala se tituly Pac-Man a Temple of Apshai, ale má svůj vlastní, unikátní herní styl. Připravte se na hodiny hraní.

[appbox appstore id659907714 oldprice=“59Kč“]

SquirrellWarz
Veverky se spojily a zvolily si vás jako svého veverčího vůdce. Vaším úkolem nyní bude shromáždit zásoby, chránit váš domovský strom a ubránit si své území.

[appbox appstore id874984986 oldprice=“59Kč“]

Pinball Breaker Forever
Pinball Breaker Forever je nápaditou kombinací pinballu a rozbíjení bloků. Vychutnejte si retro osmdesátkový herní zážitek. Součástí aplikace jsou i další mini hry.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“59Kč“]

Motosport Manager Mobile
Najměte jezdce pro svůj nový závodní tým, vyvíjejte vlastní vozy a investujte do technologií. Závody můžete sledovat v reálném čase a se všemi náležitostmi.

[appbox appstore id776865453 oldprice=“59Kč“]

Tiny Defense 2
Armáda ďábelských strojů je zpět. Miniroboti znovu potřebují vaši pomoc. Vychutnejte si „dvojku“ Tiny Defense se spoustou nového obsahu.

[appbox appstore id1219626039 oldprice=“89Kč“]

Dnes nejčtenější

.