Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Mini for Facebook
Mini for Facebook je odlehčená mobilní verze aplikace Facebook. Umožňuje sdílení příspěvků, chatování, přehrávání videí a další funkce. Aplikace se automaticky zamkne při spuštění jiného programu.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“29Kč“]

Caption Ideas
Nenapadají vás žádné popisky k instagramovým fotkám? Potřebujete nové nápady na komentáře a příspěvky? Aplikace Caption Ideas vám pomůže.

[appbox appstore id1154312449 oldprice=“119Kč“]

Fonta
Zkombinujte své fotky s textem a vytvořte z nich nápaditá díla. Aplikace Fonta přidá k vašim snímkům stylový text. Na výběr máte z řady fontů, rámečků, filtrů, 3D tvarů a mnoha dalších efektů.

[appbox appstore id780458840 oldprice=“29Kč“]

MobiShield
Zajistěte svému iPhonu generální „zdravotní prohlídku“. MobiShield zmapuje možná bezpečnostní rizika, pomůže vám opravit případné chyby a umožní vám zabránit úniku osobních informací.

[appbox appstore id453189033 oldprice=“29Kč“]

Weather Watchman
Hledáte kvalitní předpověď počasí pro vaše iOS zařízení? Aplikace Weather Watchman nabízí předpovědi pro všechny lokality,mezi její funkce patří radar, monitor teploty a další.

[appbox appstore id958555589 oldprice=“59Kč“]

Focus
Focus je skvělý nástroj osobního time managementu. Je k dispozici pro iPhone, iPad, Apple Watch i pro Mac a pomůže vám zorganizovat si práci i volný čas.

[appbox appstore id975017240 oldprice=“249Kč“]

8bit War: Apocalyps
Hra 8bitWar: Apocalyps pro iOS představuje zábavnou výzvu pro vaše schopnosti strategického a taktického přemýšlení. Vaším úkolem bude sestavovat vlastní jednotky a strategicky je rozmístěte tak, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

iPhone 7 apps

Dnes nejčtenější

.