Zavřít reklamu

Zákazníci netrpělivě čekají, než Apple otevře své prodejny, aby si mohli konečně přijít pro vysněný iPhone X. Avšak tři muži byli natolik nedočkaví, že vtrhli do vozidla UPS zaparkovaného u Apple Storu v San Franciscu a ukradli odtud 313 iPhonů X.

Kamion do Apple Storu vezl iPhone X, aby byl obchod připraven na oficiální zahájení prodeje. Trojice nenechavých zlodějů vnikla do kamionu, odkud ukradla prémiové modely v celkové hodnotě více než 370 000 dolarů, což je v přepočtu 8 100 000 korun. Vzhledem k tomu, že Apple má uloženy veškeré záznamy a informace o každé jednotce, v policejní zprávě jsou uvedena i sériová čísla všech ukradených přístrojů.

Podle policejního hlášení řidič kamion zamkl, když ho nechával stát u obchodního domu Stonestown Galleria. Jeden muž z ochranky obchodního domu si všiml podezřelých, jak vykládají krabice z kamionu, neváhal a pořídil jejich fotku, která by měla pomoct při vyšetřování.

I navzdory loupeži zdroj potvrdil, že všichni zákazníci, kteří si měli přijít pro iPhone X do Apple Storu, tak mohou v den zahájení prodeje klidně přijít, protože pro ně budou zařízení připravena. Jelikož má Apple všechny klíčové údaje k ukradeným iPhonům X, tedy například sériová čísla, může je bez problémů zablokovat, a tak zlodějům budou nakonec k ničemu.

iPhone X hands-on FB

Zdroj: iPhoneHacks

Dnes nejčtenější

.