Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Afterlight
Afterlight je skvělá iOS aplikace pro perfektní editaci fotografií. Má pro vás připravených patnáct nástrojů pro úpravy, téměř osmdesát filtrů, bezpočet textur a řadu funkcí, díky kterým budete moci upravovat své fotografie jako profesionál.

[appbox appstore id573116090 oldprice=“29Kč“]

SYS Pro
SYS Pro je užitečný nástroj, monitorující systémová data vašeho iOS zařízení v reálném čase. S pomocí SYS Pro můžete sledovat data, týkající se hardwaru, baterie, paměti a dalších částí systému.

[appbox appstore id1235661162 oldprice=“29Kč“]

Instashot
Instashot je skvělá, výkonná a všestranná fotografická aplikace. Její funkce Smart Scan vám umožní kvalitně skenovat klasické fotografie, aplikace disponuje i OCR funkcí k rozpoznání textu z fotografie nebo možnostmi vylepšení vašich snímků.

[appbox appstore id1234476330 oldprice=“59Kč“]

My Graphing Calculator Lite
My Graphing Calculator Lite přináší do vašeho iPadu všechny myslitelné funkce klasické i věděcké kalkulačky včetně možnosti grafů. V grafickém zobrazení můžete přibližovat a oddalovat obvyklými gesty.

[appbox appstore id603262142 oldprice=“29Kč“]

Safe Ride / Walk Safe
SafeRide/WalkSafe je aplikace, která vám pomůže zajistit bezpečí na cestách. V případě potřeby promění vaše iOS zařízení v poplašný systém, díky kterému můžete kontaktovat vybrané osoby, nasdílet jim svou polohu nebo je informovat, zda jste dorazili v pořádku do cíle.

[appbox appstore id972617218 oldprice=“29Kč“]

Direct Shot for Dropbox
Aplikace Direct Short for Dropbox ušetří místo ve vašem iOS zařízení, a to díky tomu, že vámi pořízené fotografie přímo uloží do vybraných umístění v Dropboxu. Aplikace vyžaduje internetové připojení.

[appbox appstore id1022031496 oldprice=“29Kč“]

Listaway
Listaway je užitečný mobilní plánovač, který plní funkci to-do listu, správce úkolů a připomínkovače. Umožní vám rychle a pohodlně vytvářet seznamy, přidávat úkoly a události a synchronizovat údaje přes iCloud.

[appbox appstore id872589383 oldprice=“89Kč“]

3D Car Builder
Aplikace 3D Car Builder vám umožní kompletně si navrhnout vlastní vůz. K dipozici vám dá širokou nabídku všech potřebných komponent, zbytek je jen na vaší fantazii.

[appbox appstore id520464271 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 3617

Dnes nejčtenější

.