Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Cool Weather
Připadá vám současné počasí málo sluníčkové? Pořiďte si sluníčkovou předpověď. Aplikace Cool Weather se vás pokusí každý den pozitivně naladit motivačními citáty.

[appbox appstore id1010529143 oldprice=“59Kč“]

QE Squared
Nicole Stuart je hollywoodská osobní trenérka řady celebrit. Její cvičební program přichází díky aplikaci QE Squared i k běžným uživatelům. Nabízí desetiminutová cvičení, která vám kdykoliv a kdekoliv pomohou dostat se do formy.

[appbox appstore id352083937 oldprice=“299Kč“]

Armor
Armor je osvědčený a kvalitní blokátor obsahu pro iOS. Jeho instalace je snadná, blokování je spolehlivé a vztahuje se jak na „obsah pro dospělé“, tak i na reklamy.

[appbox appstore id903787019 oldprice=“29Kč“]

PicFx
Picfx je výkonná sada filtrů a nástrojů pro úpravu fotografií a videa. Kromě přidávání filtrů můžete měnit parametry snímků, a to v minimalistickém, intuitivním uživatelském rozhraní.

[appbox appstore id417563413 oldprice=“59Kč“]

Media Monster
Řada uživatelů, kteří tvoří hudební i jiná videa, používá ke své práci spoustu profesionálních a komplikovaných nástrojů. Vám ale může stačit jedna jediná aplikace. Media Monster vám umožní pořízení kvalitních videí i fotografií, upravovat je a sdílet.

[appbox appstore id876314777 oldprice=“59Kč“]

Infinity Dungeon Revolution
Infinity Dungeon Revolution je RPG hra pro hráče všech generací. Nabízí nekončící možnost zábavy, napětí a dobrodružství, vtipné dialogy, širokou škálu nepřátel i zajímavý příběh.

[appbox appstore id925625184 oldprice=“29Kč“]

The Forgotten Room
The Forgotten Room je vizuálně velmi povedená a působivá hra, doplněná neméně zajímavým soundtrackem. Vychutnejte si skvělou atmosféru, napětí a náročné hádanky.

[appbox appstore id1107537631 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 5617

Dnes nejčtenější

.