Zavřít reklamu

Na našem webu jste se mohli už tisíckrát dočíst o tom, že mezi nositelnou elektronikou vládnou pevnou rukou Apple Watch. Ty se těší u svých uživatelů popularitě díky zajímavým funkcím a možnostem, které nabízí. Co když vás však jejich design neoslovil a radši byste navíc sáhli po něčem, co nezačíná u nového modelu na ceně přes deset tisíc? Přesně pro vás máme jeden tip.

Určitě jste už někdy slyšeli o chytrých fitness náramcích, které v některých ohledech Apple Watch bez problému zastoupí. Jedním z těch nejznámějších je bezesporu náramek Xiaomi mi Band 2. Ten se krom hezkého nenápadného vzhledu, nepřekonatelné výdrže baterky a zajímavých funkcí pyšní v těchto dnech i skvělou cenou 899 korun.

Jak už jsem psal v předchozím odstavci, náramek od Xiaomi vás svými funkcemi opravdu zaujme.  Možná si myslíte, že za cenu 899 korun nemůžete čekat zázraky, u tohoto náramku je však opak pravdou. Mezi jeho hlavní benefity patří OLED displej, na kterém se vám ukazují důležité notifikace z vašeho iPhonu či si na něm zobrazíte, jakou tepovou frekvenci zrovna máte. Ano, i to Xiaomi zvládá měřit.

Skvělá výdrž baterie

Kdybych měl však osobně vyzdvihnout jeho jednu vlastnost, nejspíš to nebudou notifikace či tepová frekvence. Ostatně, to už v dnešní době zvládá kdekdo. Co je však na náramku opravdu unikátní, je jeho výdrž baterie. Na jedno nabití totiž vydrží podle intenzity využívání něco kolem třiceti dní, což je ve světě nositelné elektroniky opravdový unikát. Jen pro představu – Apple Watch nabíjíte při nízké intenzitě využívání jednou za dva dny.

Zaujmout by vás krom dlouhé výdrže baterie mohl i monitoring spánku. Každé ráno si můžete díky náramku prohlédnout vaše statistiky a zjistit, jak je váš spánek kvalitní. Náramek lze navíc využít i jako budík, jeho účinnost však nezaručuji. Pokud jste totiž ve spánku hotoví přeborníci, vibrace, kterými vás náramek budí, s vám možná ani nehnou.

Náramek je navíc voděodolný, takže si můžete své notifikace z telefonu či srdeční tep hlídat i při sprchování.

Pokud tedy o vstupu na pole nositelné elektroniky přemýšlíte ale nechce se vám moc investovat, je pro vás Xiaomi mi Band 2 to pravé. Za cenu 899 korun totiž na trhu pravděpodobně nic lepšího nenajdete.

Xiaomi Mi Band 2 FB

Dnes nejčtenější

.