Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Magnifier Flash
Aplikace Magnifier Flash promění váš iPhone ve zvětšovací sklo, doplněné bleskem. Sebemenší text pro váš už nebude žádným problémem. Aplikace umožňuje pořizovat snímky a ukládat je v paměti fotoaparátu.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

Data Monitor Pro
Data Monitor Pro dokáže monitorovat spotřebu vašich mobilních i Wi-Fi dat, a to v reálném čase. Spotřeba dat se ukazuje v přehledném grafickém prostředí aplikace.

[appbox appstore id711519804 oldprice=“59Kč“]

Safety Photo + Video
Safety Photo+Video uchová vaše nejosobnější fotografie a videa v bezpečí. Umožní vám ochránit vybrané mediální soubory heslem, takže se k nim nikdo nepovolaný nedostane.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

TaskBox
TaskBox je užitečný správce úkolů pro vaše iOS zařízení. Nabízí řadu skvělých funkcí v jednoduchém, intuitivním rozhraní. Přidávání i úprava jednotlivých úkolů je vždy otázkou několika vteřin.

[appbox appstore id440969039 oldprice=“59Kč“]

Find My Car
S aplikací Find My Car už nebude nikdy problém najít své zaparkované auto. Aplikace vám vypočítá a ukáže cestu z místa, na kterém se momentálně nacházíte, k vašemu zaparkovanému vozu.

[appbox appstore id815542507 oldprice=“59Kč“]

Sooshi
Patří sushi mezi vaše nejoblíbenější jídla? Pak bude Sooshi patřit mezi vaše nejoblíbenější aplikace. Nabízí hromadu informací, které ocení jak naprostý začátečník, tak i zarytý fanoušek sushi.

[appbox appstore id796531667 oldprice=“59Kč“]

AR Ruler & Tape Measurer
Jak název napovídá, AR Ruler & Tape Measurer slouží k měření vzdáleností s využitím rozšířené reality. Stačí namířit telefon na daný objekt a začít měřit.

[appbox appstore id1282226916 oldprice=“299Kč“]

Ztickers

Milujete zombíky? Díky aplikaci Ztickers jimi můžete obšťastňovat i svou rodinu a přátele. Tento balíček samolepek pro iMessage je plný roztomilých nemrtvých.

[appbox appstore id1159857241 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 4717

Dnes nejčtenější

.