Zavřít reklamu

Uteklo to jako voda, ale už tento týden v pátek startují celosvětové předobjednávky na nový iPhone X. Bohužel vzhledem k problémům s výrobou je už nyní všem jasné, že na začátku se z novinky budou radovat skutečně jen ti nejrychlejší. Zvládnout se v pátek zařadit někam na začátek pořadníku bude skutečná výzva, ale jestliže chcete mít iPhone X doma doopravdy co nejdříve a zkusit své štěstí na všech frontách, pak pro vás máme dobrou zprávu. Alza totiž spustila rezervace na iPhone X předčasně a na jejich stránkách se můžete už nyní zařadit do fronty předčasně a nečekat tak až pátek.

Zatím se ale nejedná o skutečné předobjednávky iPhonu X. Alza jen umožňuje předčasně se zarezervovat do fronty zájemců o nový model, a právě podle tohoto seznamu pak bude postupovat při prodeji dostupných kusů. Jestliže tedy máte o iPhone X skutečně zájem a neradi byste na něj čekali několik týdnů (možná až měsíců), pak si můžete zarezervovat pořadí. Možná právě díky tomu se k vám iPhone X dostane dřív, než kdybyste si jej v pátek předobjednali na stránkách Applu, kdy si jej bude objednávat několik milionů lidí po celém světě, a navíc si troufáme tvrdit, že naše země nebude pro Apple při vyřizování předobjednávek zrovna prioritní.

Dobrou zprávou je, že rezervací pořadí se k ničemu neupíšete a není potřeba ani nic předem platit. Prostě jen vyplníte svůj e-mail, čímž se umístíte do pořadníku, a jakmile bude možné vytvořit objednávku, Alza vás okamžitě informuje.

three iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.