Zavřít reklamu

Známý výrobce příslušenství pro Apple produkty, TwelveSouth, přichází znovu na scénu se svou jedinečnou svíčkou, která voní jako čerstvě rozbalený Mac. S tímto unikátem se vytáhl už před rokem, kdy doslova zvedl vlnu zájmu a svíčka tak byla během chvíle vyprodaná. Nyní představuje její druhou verzi, která přichází hned s několika změnami.

TwelveSouth tentokrát trochu pozměnil svou svíčku Inspire tak, aby připomínala vůni nového Macu, který byl právě vybalený z krabice. Vůně vznikla kombinací bergamotu, pelyňku, s nádechem citronu, estragonu, jantaru a pižma.

Kromě toho se výrazně změnila i podoba svíčky, která je nyní kompletně bílá a má zaoblené křivky, tudíž tak trochu připomíná Mac Pro. Bohužel se změnila i cenovka, a to směrem nahoru. Nyní svíčka stojí o $5 dolarů více, a tak se cena zastavila na  $29.99 (přibližně 655 Kč).

Část výtěžku ze svíčky půjde na podporu charity FIRST, která vytváří programy motivující mladé lidi k tomu, aby se zaměřili na vzdělávání a kariérní příležitosti v oblastech souvisejících se STEM.

TwelveSouth Mac Candle FB

Dnes nejčtenější

.