Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

TextEdit +
TextEdit+ elegantní a rychlý textový editor pro váš iPhone nebo iPad. Je kompatibilní s textovými editory pro macOS i pro MS Windows, umožňuje synchronizaci napříč zařízeními.

[appbox appstore id1070883678 oldprice=“89Kč“]

OVLA
S aplikací OVLA pro iOS budete moci ke všem svým fotografiím přidat originální a působivé textové efekty. Text si můžete jednoduše a kreativně přizpůsobit, v nabídce je více než 200 fontů.

[appbox appstore id1034774337 oldprice=“29Kč“]

EmojiMe Keyboard
ZMoji vám přináší další čerstvou várku animovaných emojis pro vaši klávesnici. Umožní vám přizpůsobit si svůj vlastní avatar a použít ho ve zprávách i na sociálních sítích.

[appbox appstore id1112879753 oldprice=“379Kč“]

Rainbow Weather Widget
Rainbow Weather Widget je elegantní, unikátní a krásně jednoduchý. V minimalistickém designu se soustředí na to, co opravdu potřebujete: aktuální počasí a týdenní předpověď.

[appbox appstore id967598196 oldprice=“29Kč“]

DesignLab
Aplikace DesignLab vám umožní vytvářet skvělý design a takřka profesionální grafiku. Na výběr máte z milionů obrázků, fontů a přizpůsobitelných šablon, skvělých například pro sociální média.

[appbox appstore id688319243 oldprice=“89Kč“]

PopStar with Undo
PopStar with Undo je vysoce návyková hra – jakmile jednou začnete, už nebudete chtít skončit. Nabízí dva herní módy – klasický a nekonečný, v nichž skládáte barevné bloky.

[appbox appstore id598512361 oldprice=“59Kč“]

Liquid Onyx
S hrou Liquid Onyx pro iOS si můžete lámat hlavu nad nejrůznějšími hádankami v krásných, realistických barvách. Zapojte své ruce, otáčejte svým iPhonem a nechte barvy pracovat.

[appbox appstore id544717096 oldprice=“29Kč“]

Battleship Lonewolf
Proleťte se vesmírem, ovládejte svou vesmírnou loď a účastněte se epických galaktických bitev. Vyzbrojte se, jak nejlépe umíte, a pokuste se porazit všechny nepřátele.

[appbox appstore id1154054963 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 16817

Dnes nejčtenější

.