Zavřít reklamu

V minulých týdnech jsme vás informovali o tom, že se mezi zaměstnanci v Applu čile testuje nová služba Apple Pay Cash, která by se měla objevit v některé z budoucích aktualizací. Protože však má být test novinky co nejkomplexnější, rozšířil Apple testování i na některé své zaměstnance v Apple Storech.

Rozšířením služby, ke kterému se Apple údajně uchýlil na konci minulého týdne, napomůže výrazným způsobem odhalit všechny nedostatky, které se musí do finálního vypuštění vyladit. Jelikož však Apple svou novinku testuje na iOS 11.1 a novým testerům ji právě přes tuto verzi iOS nabídl, je více než pravděpodobné, že ji v této verzi přinese. Beta testeři ji však zatím v betách, které Apple doposud uvolnil, neobdrželi.

V galerii pod tímto odstavcem si můžete prohlédnout screenshoty prostředí, která vám Apple Pay Cash nabídne při prvním přihlášení do služby. Jak můžete vidět, nejedná se skutečně o nic složitého a vyplnění vám nebude trvat déle než například vyplnění vaší kreditní karty v telefonu. Bohužel si však musíme přiznat, že stejně jako s Apple Pay máme se službou Apple Pay Cash minimálně na následujících pár měsíců smůlu.

Uvidíme, jak se Apple Pay Cash ve světě uchytí. Někteří odborníci jí hlásí zářivou budoucnost, jiní z ní naopak krotí nadšení. Pokud však bude fungovat bez problému a lidé si ji zvyknou využívat, může díky integraci do iMessage mnoho běžných plateb a přeposílání peněz výrazně urychlit. Snad se tedy v budoucnu dočkáme podpory podobných věcí i v našich luzích a hájích a Apple Pay si konečně užijeme naplno.

apple-pay-cash

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.