Zavřít reklamu

Aktualizace: Návod již není aktuální. Apple už přestal iOS 10.3.3 podepisovat pro všechny modely iPhonů.

V druhé polovině minulého týdne jsme vás informovali, že Apple přestal podepisovat iOS 10.3.3, čímž tak znemožnil downgrade z iOS 11 na iOS 10. Uživatelé, kteří nejsou spokojení s iOS 11, tak přišli o poslední možnost vrátit se na starší a spolehlivější systém. Naděje však umírá vždy až jako poslední a tento článek toho bude zářným příkladem. Za jistých okolností se totiž na iOS 10 vrátit stále můžete, jen je potřeba vlastnit správný model iPhonu – konkrétně iPhone 6s.

Na fakt, že Apple stále podepisuje iOS 10.3.3 pro iPhone 6s, nás upozornil náš čtenář Martin a my mu tímto moc děkujeme. Jestliže vám tedy z jakéhokoli důvodu iOS 11 nevyhovuje a vlastníte k tomu iPhone 6s, pak máte jedinečnou možnost udělat downgrade na iOS 10.3.3. Stačí si stáhnout ipsw systému z těchto stránek a pak už jen postupovat podle našeho návodu.

Mrkněte na rozdíly mezi iOS 10 a iOS 11:

Pokud o návratu zpět skutečně uvažujete, neotálejte příliš dlouho. Apple totiž může iOS 10.3.3 pro iPhone 6s přestat podepisovat každým dnem a je tak jen otázkou čas, kdy se nebude možné vrátit ani v tomto případě. Mějte na paměti, že aktualizovat na vyšší verzi systému, v tomto případě na iOS 11.0.2, můžete s podporovaným zařízením kdykoli, ale v případě downgradu je jen na Applu, jak dlouho jej bude umožňovat.

from iOS 11 to iOS 10 FB

Dnes nejčtenější

.