Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

One Tomato
Aplikace One Tomato pro iOS vám pomůže co nejefektivněji zužitkovat každou minutu vašeho nejen pracovního dne. Díky minimalistickému rozhraní se budete moci maximálně soustředit. Věnujte své práci nebo studiu maximum pozornosti.

[appbox appstore id1157357117 oldprice=29Kč“]

Pro Tracker
Zbývá vám posledních pár kil do ideální váhy? Už jste zkusili všechno, ale bez významnějších výsledků? ProTracker vám pomůže zaznamenávat váš kalorický příjem, získat o něm lepší přehled a upravit svůj jídelníček tak, aby i poslední kila šla úspěšně dolů.

[appbox appstore id587922128 oldprice=“89Kč“]

Honk
Honk je aplikace, která vám pomůže výrazně snížit náklady na parkování. Kromě toho vás také dovede navigovat na místo, kde jste svůj vůz zaparkovali. Podporuje synchronizaci s dalšími Apple zařízeními včetně Macu.

[appbox appstore id410370669 oldprice=“29Kč“]

Audio Notebook
Někdy je obtížné pořizovat poznámky psanou formou. Audio Notebook zachytí vše, co jste vy nebo vaši společníci řekli, takže si můžete být jisti, že vám nic neuteče. Ať už v práci nebo ve škole, Audio Notebook pro vás bude skvělým partnerem.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“149Kč“]

Draw Pad Pro
Draw Pad Pro představuje originální způsob pořizování a správy poznámek. Můžete psát, kreslit, skicovat a mnohem více. Aplikace nabízí široké možnosti přizpůsobení, nástroje produktivity a řadu dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id483071025 oldprice=“89Kč“]

iCar Connect
S aplikací iCar Connect HD pro vás bude řízení bezpečné a zábavné zároveň. Získejte přehled o datu a čase, venkovní teplotě a počasí, přehrajte si vaši oblíbenou skladbu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“59Kč“]

Blocko

Blocko je skvělá, nápaditá, minimalistická puzzle hra s 90 unikátními úrovněmi. Dokážete se postavit výzvě a dostat všechny červené bloky k těm modrým?

[appbox appstore id1100472035 oldprice=“59Kč“]

Dnes nejčtenější

.