Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Digits
Jsme lidé. Býváme často velmi zaneprázdnění. A děláme chyby. Proto je tu Digits – kalkulačka pro lidi, která v sobě kombinuje upravitelnost tabulky s jednoduchostí kalkulačky.

[appbox appstore id364500115 oldprice=“59Kč“]

My Brushes Pro
MyBrushes Pro je revoluční aplikace pro všechny výtvarníky. Uživatelům poskytuje neomezenou svobodu ve skicování tvorbě i sdílení. Proměňte svůj iPad v nekonečné malířské plátno.

[appbox appstore id557477822 oldprice=“89Kč“]

IQ Test for Mensa
Tato aplikace sice oficiální testování společnosti Mensa nenahradí, nabízí ale zábavnou formu, jak se přesvědčit o svých schopnostech. Na výběr máte ze dvou různých testů.

[appbox appstore id688983474 oldprice=“89Kč“]

Cheerleader
Všichni občas potřebujeme pořádné povzbuzení. A když nám ho neposkytne okolí, proč by nám ho nemohl dát vlastní smartphone? Zvyšte svou produktivitu a zatočte s prokrastinací díky motivační aplikaci Cheerleader.

[appbox appstore id892553438 oldprice=“59Kč“]

InstaWeb
InstaWeb je výkonný nástroj jak pro iPad, tak i pro iPhone. Umožní vám převést jakoukoliv webovou stránku na formát PDF, a to velmi rychle a jednoduše. Výsledný soubor můžete sdílet e-mailem nebo v cloudových službách.

[appbox appstore id581643426 oldprice=“29Kč“]

ADDY
ADDY je všestranná aplikace pro každodenní použití. Umožní vám přidávat text k vašim fotografiím, na výběr máter z mnoha nejrůznějších fontů, využít ale můžete i filtry.

[appbox appstore id1225525261 oldprice=“299Kč“]

 

Dino Rush
Dino Rush je zábavná „běhací“ hra se třemi herními módy a třemi postavami k odemknutí. Objevte pět rozdílných světů a zkuste dosáhnout co nejvyššího skóre.

[appbox appstore id396101698 oldprice=“29Kč“]

 Vendetta Online

Objevujte galaxii a budujte svůj vlastní osud v této 3D MMORPG hře, která umožňuje tisícovkám hráčů interakci v rolích pilotů vesmírných lodí. Pracujte na své postavě, bohatství, strategii a cílech.

[appbox appstore id563305375 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 20917

Dnes nejčtenější

.