Zavřít reklamu

Oficiální datum, kdy se začne prodávat iPhone 8, zůstane nejspíš až do keynote v příštím týdnu tajemstvím. Nedočkavost ale dělá své a na veřejnost se dostávají nejrůznější fotografie, týkající se výročního modelu smartphonu od Applu. Na těch nejnovějších ale nenaleznete telefon jako takový – jsou na něm zabalené palety ve Foxconnu.

Dvojice fotografií z Číny ukazuje palety, na nichž jsou údajně zabalené iPhony 8 a připravené na svou cestu do sídla společnosti Apple ve Spojených státech. Ve Divale Steva Jobse  v nedávno dokončeném cupertinském Apple Parku budou totiž již za pár dní představeny novinky, které si na letošní rok Apple přichystal.

Snímky nejsou vlastně na první pohled nijak zajímavé – není na nich nic jiného, než zmíněné palety, přichystané na cestu prostřednictvím kalifornské přepravní společnosti Morrison Express. Nepříliš vysoká kvalita fotografií brání tomu, aby se na nich dal nalézt jakýkoliv důkaz toho, že jde skutečně o iPhone 8. Pravdou ale je, že společnost Morrison Express patří v Silicon Valley mezi nejoblíbenější dopravce.

Foxconn iPhone 8
Foxconn iPhone 8 pallette

Podle doprovodného textu byly fotografie pořízeny v Zhengzhou Technology Park ve společnosti Foxconn. Jedná se o jedno z míst, v němž více než 100 tisíc lidí pracuje na sestavování zařízení, jako je iPhone. Snímků, které byly údajně tajně pořízeny navzdory přísnému střežení daného místa, si jako první všiml server Techtastic.nl.

 

Rendery iPhonu 8 od Martina Hájka:

 

Veškeré detaily nejen ohledně iPhonu 8, ale i ohledně případného iPhonu 7s a 7s Plus budou oficiálně odhaleny 12. září v 19.00 hodin našeho času.

iphone 8 fb

Zdroj: AppleInsider

 

Dnes nejčtenější

.