Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Compress Video
Compress Video je nástroj, který vám umožní zkomprimovat vaše videosoubory a uvolnit tak místo na vašem iOS zařízení. Ke zmenšení videí dochází při současném zachování kvality.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“89Kč“]

Blend Group Messenger
Blend je jednoduchá, globální aplikace pro skupinové zasílání zpráv v reálném čase. Buďte v kontaktu se svými přáteli, blízkými, rodinou nebo třeba spolužáky a vytvářejte si tématické chatovací skupiny.

[appbox appstore id606291833 oldprice=“89Kč“]

Moonganizer
Připadá vám klasický kalendář příliš přízemní a málo duchovní? Vyzkoušejte Moonganizer – kalendář a plánovač, díky kterému můžete veškeré své plány, práci, úkoly i osobní život zcela přizpůsobit měsíčnímu cyklu.

[appbox appstore id454147146 oldprice=“89Kč“]

AdBlocker (Pro)
AdBlocker(Pro) je aplikace, navržená pro všechny, kteří si chtějí obsah webu plně přizpůsobit. Kromě blokování reklam vám pomůže chránit vaše soukromí, zrychlí načítání webových stránek a ušetří vám data.

[appbox appstore id1042171084 oldprice=“29Kč“]

Secret Photo Album Safe Locker
Ne všechny fotografie a videa jsou určena všem. Chcete si některé mediální soubory ponechat pouze pro vás a chránit je před nežádoucími pohledy? Uzamkněte je s aplikací Secret Photo Album Safe Locker.

[appbox appstore id638301139 oldprice=“179Kč“]

Drop Flip Season
Drop Flip Seasons je pokračováním vysoce návykové hry Drop Flip! Move. Vaším úkolem je přetáčet překážky všech možných tvarů, barev a velikostí a manipulovat s nimi, abyste dosáhli co nejlepšího skóre.

[appbox appstore id1168627152 oldprice=“89Kč“]

Minimize
Díky Minimize pro iOS se můžete všemi svými smysly naplno ponořit do jednoduché, krásné hry. Vaším úkolem bude zkrátka jen přejíždět prstem po obrazovce, abyste minimalizovali jednotlivé skládačky.

[appbox appstore id1078677054 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.