Zavřít reklamu

Jablečná společnost dnes ráno zveřejnila nové trailery ke svému pořadu Carpool Karaoke. Tentokrát se můžou jeho fanoušci těšit na Queen Latifah a Jadou Pinket, ve druhém díle se pak představí celá rodina Cyrusů v čele se samotnou Miley.

Rodinu Miley Cyrus mohou znát její fanoušci například ze seriálu, který běžel před nějakou dobou i na českých televizích. I v něm se totiž členové její rodiny objevili. Nový díl Carpool Karaoke pak na tento seriál možná lehce myšlenkou naváže, ani v něm totiž nebudou chybět vtipné dialogy a spousta písniček.

Obsazení druhého dílu pak nebude pro naše končiny úplně známé. Queen Latifah a Jada Pinkett jsou však už i podle traileru vcelku zábavnými ženami a ani tento díl tak pravděpodobně diváka nezklame. Je však pravda, že nad budoucím výběrem obsazení pro Carpool Karaoke by se měl možná Apple lehce zamyslet a zapojit spíše hvězdy celosvětového formátu. Tím nechci říci, že jsou dvě zmíněné zpěvačky špatné, takovou cílovou skupinu, kterou dokážou oslovit například herečky z Her o trůny, však pravděpodobně nedokáží.

Ostatně výběr „méně zvučných jmen“ by se mohl Applu v konečném důsledku ještě dost vymstít. Už teď se na něj po prvních dílech svalila vlna kritiky, která o jeho show nemluví zrovna v superlativech. Špatné obsazení by pak mohlo tento projekt zadupat do země ještě hlouběji. Snad se však nic podobného nestane.

carpool-karaoke-fb

Dnes nejčtenější

.