Zavřít reklamu

Ve světě Apple se v posledních několika týdnech nemluví o ničem jiném než o nadcházejících produktech, které by měly světlo světa spatřit už v září. Značná pozornost je v letošním roku věnovaná výročnímu modelu iPhone 8, který by měl dostat úplně nový design. Jelikož uniklo už spoustu informací, z nichž některé potvrdil i samotný Apple ve firmwaru vydaném pro inteligentní reproduktor HomePod, grafici a nadšenci jablečných produktů vytváří rendery a makety, o nichž tvrdí, že přesně tak bude iPhone 8 vypadat.

Takto by měl vypadat iPhone 8 podle designéra @PhoneDesigner:

S dalším konceptem přichází německý designér Jonas Daehnert, který vystupuje na Twitteru pod přezdívkou @PhoneDesigner. Zveřejnil obrázky znázorňující, jak si on sám myslí, že by mohl iPhone 8 vypadat. Koncept založil na dosavadních schématech a detailech, které použila i řada grafiků před ním. Nicméně práce německého designéra je více než amatérský render, jichž jsme v posledních měsících viděli spousty.

Jeho návrh je naprosto úžasný, vůbec bychom se nezlobili, kdyby takto elegantně iPhone 8 vypadat. Grafik ukázal iPhone 8 ve dvou barvách, a to v black (černá) a blush gold (měděně zlatá), což je nový odstín, který by měl letos přijít.

iphone 8 fb

Dnes nejčtenější

.