Zavřít reklamu

Apple dnes večer vydal novou verzi veřejné bety iOS 11, v tomto případě s pořadovým číslem 4. Stalo se tak jen 24 hodin poté, co dostali vývojáři k dispozici 5. verzi své uzavřené vývojářské betaverze. Do testování veřejné betaverze se můžete pustit všichni, stačí se pouze zaregistrovat zde a následně jen postupovat dle pokynů. Pokud již veřejnou betu nainstalovanou máte, aktualizace se vám zobrazí klasicky v nastavení telefonu a můžete jí provést Over-the-Air metodou tak, jak jste zvyklí.

Zda-li je tato Public Beta stejná, jako včera spuštěná Developer Beta, to se ukáže v následujících hodinách. Rozhodně se dočkáte článku, který shrne nejnovější novinky v této nové verzi. Pokud je 4. Open Beta stejná jako 5. Developer Beta, hlavní novinky si můžete prohlédnout zde.

Pokud plánujete instalaci betaverze na svůj hlavní telefon/tablet, upozorňujeme, že se nejedná o hotový produkt a během testování se mohou objevit potíže. Existuje také šance trvalé ztráty dat, v rámci nějaké chyby. Proto tedy doporučujeme Betaverze instalovat na sekundární zařízení, nebo brát na zřetel všechna potenciální rizika. Osobně mám nainstalovanou iOS 11 Public Betu od 1. verze a kromě klasických bugů, jsem na žádnou kritickou chybu nenarazil. Pokud si nový release stáhnete, dejte nám do komentářů vědět, co se změnilo a co je nového :)

iOS 11 Beta

Dnes nejčtenější

.