Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote Drive Pro
Proměňte svůj iPhone či iPad v bezdrátové flash úložiště pro váš Mac. S Remote Drive Pro budete mít plný přístup k souborům na vašem Macu a své iOS zařízení můžete použít ke streamování videí, prohlížení fotografí nebo čtení dokumentů.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“89Kč“]

Note-Ify
Note-Ify Notes je jednoduchá a pohodlná aplikace pro pořizování poznámek. Spravujte své poznámky, nápady, nákupní seznamy, seznamy úkolů a řadu dalších informací. Aplikace podporuje synchronizaci s iCloudem.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“29Kč“]

Simpler Pro
Stal se postupem času adresář ve vašem iPhonu nepřehlednou změtí kontatktů? Aplikace Simpler Pro vám pomůže vyhledat duplicitní položky a sloučit je jedním jediným klepnutím. V rámci aplikace můžete také odesílat skupinové zprávy a sdílet jednotlivé skupiny.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“89Kč“]

Redesign Photo
Redesign Photo je nápaditá aplikace pro úpravu fotografií. Nabízí více než stovku unikátních filtrů, přes 70 nejrůznějších fontů a řadu dalších užitečných nástrojů.

[appbox appstore id834333350 oldprice=“59Kč“]

Live to Gif
Live to Gif umožní sdílení Live fotografií z vašeho iPhonu ve formátu GIF. Díky tomu si je budou moci prohlédnout i ti, jejichž zařízení formát Live Photo nepodporuje. V aplikaci můžete Live Photos převést i na video.

[appbox appstore id1142311271 oldprice=“89Kč“]

Remote Keyboard Pad for Mac
S aplikací Remote Keyboard Pad for Mac můžete své iOS zařízení použít jako bezdrátovou klávesnici pro Mac. Můžete přepínat mezi klasickou a numerickou klávesnicí.

[appbox appstore id1135300319 oldprice=“29Kč“]

Universal Image Search Pro
Vyhledávejte obrázky rychle a pohodlně z vašeho iOS zařízení. Aplikace dokáže vyhledávat ze serverů Google, Bing, Flickr či Duckduckgo, výsledky vyhledávání se zobrazují přímo v aplikaci.

[appbox appstore id1073353001 oldprice=“29Kč“]

Colorcube
V této minimalistické, vizuálně netradiční puzzle hře si musíte tím správným způsobem pohrát s barvami a tvary. V nabídce je přes 250 levelů se stoupající obtížností.

[appbox appstore id1076402133 oldprice=“29Kč“]

Dnes nejčtenější

.