Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může snadno stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Taskcode
Taskcode je výjimečný task manager s unikátním systémem zadávání dat. Na rozdíl od ostatních aplikací, kde musíte neustále překlikávat z jedné možnosti na druhou vám Taskcode umožní přesně specifikovat všechny úkoly podle jednotlivých vlastností, jako je třeba deadline nebo opakování.

[appbox appstore id1046219780 oldprice=“29Kč“]

Magic Dialer Pro
Magic Dialer Pro je skvělý widget pro váš iPhone, který vám umožní rychlé a pohodlné vytáčení vašich oblíbených telefonních čísel. Přizpůsobí se levákům i pravákům a nabízí i dark a light režim.

[appbox appstore id1226278564 oldprice=“59Kč“]

Search by Image Extention
Search by Image je výborné rozšíření pro mobilní webové prohlížeče (Safari, Chrome, Opera a další), ale i pro galerii fotografií a cloudová úložiště. Díky tomuto rozšíření můžete snadno dohledat informace o podobných fotografiích na internetu.

[appbox appstore id1199066779 oldprice=“29Kč“]

Secret Photo Vault
Aplikace Secret Photo Vault vám umožní uzamknout veškeré fotografie a data, která potřebujete z jakéhokoliv důvodu držet pod pokličkou. Na výběr máte z několika typů zabezpečení.

[appbox appstore id1201564395 oldprice=“59Kč“]

Quest
Jste zahlceni všemi těmi úkoly a pracemi, které na vás denně čekají? Nudí vás? S Quest je nuda minulostí. Tato aplikace promění váš život s nudnými úkoly v napínavou hru plnou důležitých úloh.

[appbox appstore id1030899231 oldprice=“29Kč“]

Cloud Hub
Cloud Hub je jednoduchou, ale výkonnou a užitečnou aplikací pro čtení dokumentů a jejich správu v iOS. Umožňuje nahrávání dokumentů z nejčastějších cloudových úložišť i iCloudu, její součástí je i FTP klient.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“29Kč“]

Weight Tracker for HealthKit
Váha je možná to poslední, na co byste o letních prázdninách chtěli myslet. Přesto je to věc, kterou se vyplatí sledovat. K tomu vám pomůže aplikace Wight Tracker, která je integrovatelná s platformou HealthKit.

[appbox appstore id936275753 oldprice=“29Kč“]

GifORama
Vytvářejte animace za použití svých vlastních fotografií a sdílejte je ve formě animovaného GIFu. Stačí přidávat obrázky, upravit jejich pozici a velikost s stisknout tlačítko pro nahrávání.

[appbox appstore id661612932 oldprice=“29Kč“]

apps iPhone 6

Dnes nejčtenější

.