Zavřít reklamu

V posledních letech se stává poměrně běžným artiklem dražba snídaně, obědu nebo večeře s nějakou zajímavou osobností. Člověk, který své peníze takto obětuje, získá jednak bezesporu nezapomenutelný zážitek a druhak pomůže dobré věci. Utržené peníze totiž společnost Charitybuzz provozující tyto aukce věnují na předem vybraný projekt, který pomůže těm, co to potřebují nejvíce.

Aukce byla zahájena dnešním dnem a její obsah je více než zajímavý. Pokud budete mít štěstí a peníze navíc, můžete poobědvat s ředitelem internetového software a služeb Eddy Cuem. Že vám sám Eddy nestačí? Třeba vás přesvědčí druhé velké lákadlo. Oběd se totiž bude konat v nové jablečné svatyni, novém Apple Parku! O zaplacení výdajů za jídlo a podobné věci se starat nemusíte, to však bohužel neplatí o ubytování a dopravě do parku. Pokud však překousnete tyto dvě nepříjemnosti a popasujete se i se zákazem focení, který je též součástí celé aukce, odnesete si zážitek na celý život.

Mrkněte se, s kým byste mohli v příštích měsících potencionálně stolovat.

Doslova milionové obědy

Odhadovaná cena oběda je 50 tisíc dolarů. Zdá se vám to hodně? V porovnání s jinými aukcemi je to vcelku pakatel. Je sice možné, že se padesátitisícová hranice přehoupne až na stotisícovou, určitě ale neohrozí rekord Tima Cooka. Ten totiž svým rekordním obědem získal pro charitu skoro 700 tisíc dolarů, což je zhruba 14,5 milionu korun. Výtěžek šel tehdy na Kennedyho centrum pro spravedlnost a lidská práva.

Výtěžek z oběda s Cuem bude využit na zlepšení pohybové terapie u osob s autismem. Ta by jim měla zajistit lepší připravenost na pracoviště. Ty jim pak zajistí důstojné zaměstnání a smysluplnou činnost. Lidé s autismem by se tak měli cítit ve společnosti mnohem lépe.

 

Pokud tedy nevíte, co s našetřenými penězi, určitě zkuste štěstí. Příhozy začínají na pěti tisících dolarech a zatím jich tam moc není. Aukce končí až 25. července, takže máte čas svou chytrou a účelovou investici probrat ještě s vašimi protějšky. Třeba pro ni budou mít pochopení. A pokud budete mít štěstí (nebo pěkně tučné konto v bance), na oběd se třeba vypravíte. Nemusíte mít dokonce ani strach, že byste jeho termín nestihli. V úvahu totiž připadají termíny od 1. srpna tohoto roku až do 30. června roku příštího. Tak hodně štěstí při aukci!

oběd-apple-fb

Dnes nejčtenější

.