Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DataMan Next
DataMan je jedna z nejjednodušších aplikací, která vám pomůže sledovat spotřebu vašich mobilních dat. Jediným pohledem tak můžete získat přehled o největších „žroutech“ vašich dat i o tom, zda se blížíte ke svému limitu.

[appbox appstore id592962356 oldprice=“29Kč“]

Gymster Pro
Nudí vás stále to stejné cvičení a zdravé recepty bez chuti? Stáhněte si Gymster – aplikaci, díky které pro vás cvičení a zdravý životní styl už nikdy nebude stejný.

[appbox appstore id936247513 oldprice=“59Kč“]

PhotoWizard – Photo Editor
PhotoWizard je výkonný fotografický editor pro úpravu fotografií přímo na vašem iPhonu či iPadu. Filtry můžete aplikovat jak na celou fotografii, tak i na část snímku, kromě úprav fotografií vám PhotoWizard nabízí i možnost zobrazit a ukládat metadata jako EXIF či IPTC.

[appbox appstore id370833324 oldprice=“29Kč“]

Direction Compass
Tato aplikace vám pomůže nejenom tehdy, když se ztratíte ve městě, ale i v případech, kdy potřebujete najít své zaparkované auto, vrátit se na cestě zpět na místo, z kterého jste vyšli, nebo zkrátka jen zjistit, kde přesně se v danou chvíli nacházíte.

[appbox appstore id536158103 oldprice=“59Kč“]

Sleep Light
Díváte se dlouho do noci na svůj iPhone a pak nemůžete usnout? Vyzkoušejte aplikace Sleep Light, která upraví barvy vašeho displeje tak, aby vám pomohla snáze navodit spánek.

[appbox appstore id1053107909 oldprice=“29Kč“]

Rainbow Love Lite
Rainbow Love Lite vám nabízí širokou škálu pestrobarevných filtrů v boho stylu pro vaše fotografie. Kromě filtrů a efektů nabízí i více než 60 fontů pro přidání textu k fotografii.

[appbox appstore id922406189 oldprice=“29Kč“]

CircularText
Díky aplikaci CircularText pro iOS můžete přidávat ke svým fotografiím text v kruhovém formátu. Na výběr máte z více než stovky fontů, 18 šablon nebo 20 kruhových rámečků pro text.

[appbox appstore id572879628 oldprice=“29Kč“]

Tungoo
Vítejte ve vzrušujícím a dobrodružném novém světe Tungoo. Připravte se na unikátní herní zážitek. Tungoo je adventura, která začíná na zemi a končí na okraji vesmíru. Putujte úžasným světem a užívejte si skvělá dobrodružství.

[appbox appstore id976857063 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 16

Dnes nejčtenější

.