Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Money
S aplikací Money můžete snadno a přehledně spravovat své finance. Můžete vést přehled o všech svých účtech, spravovat účtenky, srovnávat příjem a výdej a plně kontrolovat své osobní finance.

[appbox appstore id408818815 oldprice=“59Kč“]

Calculus Doodlus
Aplikace Calculus Doodlus automaticky ukládá vaši práci, dokáže počítat procenta, odesílat e-maily a mnoho dalších věcí. Aplikae vytvoří interaktivní stránku, na které můžete výpočty zadávat kreslením prstem.

[appbox appstore id465916328 oldprice=“29Kč“]

Notes.xls
Notes.xls je subtilní, uživatelsky přívětivý sešit pro mobilní zařízení, který se může hodit vždy, když nepotřebujete nutně plnohodnotnou kancelářskou aplikaci. Ve vašem smartphonu zabere opravdu málo místa a její chod je rychlý a hladký.

[appbox appstore id924858805 oldprice=“59Kč“]

Blur

Díky aplikaci Blur můžete ze svých fotografií vytvořit úžasné tapety pro vše iOS zařízení. To, jak bude tapeta vypadat, si můžete vyzkoušet přímo v aplikaci. Své výtvory můžete sdílet na sociálních sítích, e-mailem, přes iMessage nebo třeba AirDrop.

[appbox appstore id718148940 oldprice=“59Kč“]

Knights of Pen and Paper
Přidejte se k Knights of Pen & Paper 2 adventuře v retro stylu, plné nebezpečí, intrik a kulturních odkazů. Hra se za poslední dobu dočkala řady vylepšení a nových funkcí.

[appbox appstore id901787752 oldprice=“149Kč“]

Link Mania
Jednoduchá a návyková hra, která vás a váš mozek zaměstná na celé hodiny. Hra nabízí balíčky výzev, tisícovky skládaček a hádanek, skvělou grafiku a originální zvukové efekty.

[appbox appstore id901805348 oldprice=“119Kč“]

Onion Force
Hra na pomezí tower defense a akční adventury. Nabízí 30 levelů, z nichž každý pro vás bude výzvou.Postavte věže, které budou mít co nejefektivnější obranu. Braňte se nepříteli a staňte se vítězem.

[appbox appstore id972488901 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 18

Dnes nejčtenější

.