Zavřít reklamu

Máme tu konec května a to znamená jediné – opět se podíváme na to, jak se za posledních 30 dní posunuly práce na nové centrále Applu. Co se Apple Park týče, máme za sebou hned několik dílčích událostí. Nedávno Apple vypustil oficiální fotografie pro média, následovala implementace 3D zobrazení objektu do Apple Maps a nyní tu máme další 4K video, díky kterému víme do sebemenšího detailu, jak celý komplex aktuálně vypadá. Nové záběry si můžete prohlédnout níže.

Z dálky již vše vypadá v podstatě hotově, až bližší záběry jasně ukážou, ve kterých pasážích objektu se stále ještě pracuje (a nějako dobu ještě pracovat bude). V areálu se nachází čím dál více zeleně a práce na úpravě terénu také odsýpají velmi slušně. Značná část budov je již hotová a samotné Steve Jobs Theater se také dokončuje. Pilot dronu si všiml, že zmizeli některé ochranné prvky na oknech, tak se to hned vydal prozkoumat.

Dovnitř příliš vidět není, je ale jasné, že se dokončení i této budovy kvapem blíží, ačkoliv uvnitř ještě hotovo není. Na hlavní budově se dělají poslední dodělávky a hlavní R&D budova vypadá v podstatě hotově. Detailní prohlídkou celého komplexu Apple Park se bude moci těšit ten, kdo vydraží oběd s Timem Cookem. My ostatní si budeme muset počkat na další podobná videa.

apple park fb

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.