Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tabata!
Spalujte kalorie a buďte konečně fit s aplikací Tabata. Nabízí každý den novou sestavu v rozličných úrovních (od 4 do 12 minut), ke cvičení nepotřebujete žádné další vybavení.

[appbox appstore id892187607 oldprice=1,99$]

Equalizer PRO
Chcete zlepšit hlasitost zvuku u svého iPhonu? Stáhněte si aplikaci Equalizer PRO pro iOS – jednu z  nejpopulárnějších aplikací svého druhu. Je navržena speciálně pro iPhone, iPad a iPod a s její pomocí můžete vylepšit kvalitu hudby, přehrávané z hudební knihovny nebo účtů a SoundCloud a Spotify.

[appbox appstore id814287885 oldprice=3,99$]

Stress Relief and Anxiety Self Help
Chcete si vyzkoušet autohypnózu, relaxaci, a zbavit se efektivně stresu, napětí a úzkostí? Vyzkoušejte tuto aplikaci. Kromě snížení stresu a úzkosti vám pomůže i s lepším spánkem a zajistí nárůst energie v průběhu dne.

[appbox appstore id476093016 oldprice=2,99$]

Tablet Journal
Tablet Journal je aplikace, která je především neuvěřitelně snadná na použití. Její tvůrci zapracovali na široké nabídce ikon a obrázků na pozadí, které vylepší vaše vedení deníku.

[appbox appstore id386811860 oldprice=0,99$]

Model my Diet
Vytvořte si mini-verzi sebe samotného a sledujte a zaznamenávejte své každodenní změny, související s váhou. Své budoucí zdravé já si můžete prohlížet ze všech stran. Aplikace je integrovaná s platformou HealthKit.

[appbox appstore id891448329 oldprice=1,99$]

Cloud App for iCloud Mobile
Aplikace Cloud App for iCloud Mobile vám pomůže se synchronizací všech vašich účtů na cloudových službách – Dropbox, Google Drive, iCloud a další. Můžete vytvářet a spravovat své video playlisty a další soubory.

[appbox appstore id1185935025 oldprice=3,99$]

Data Monitor Pro
Data Monitor Pro dokáže spolehlivě a přesně monitorovat jak vaše Wi-Fi data, tak i mobilní data (4G/LTE/3G/Edge/GPRS). Díky tomu budete mít spotřebu svých dat – a tím pádem i finance – vždy plně pod kontrolou.

[appbox appstore id711519804 oldprice=1,99$]

Foov at the Ballpark
Foov at the Ballpark je fitness aplikace, navržená jak pro dospělé, tak i pro děti, kteří začínají se silovými a balančními cvičeními. Díky své univerzálnosti je vhodná pro uživatele všech věkových kategorií i tělesných schopností.

[appbox appstore id721850261 oldprice=4,99$]

TopScanner
Aplikace TopScanner promění váš iPhone či iPad v plně funkční scanner PDF dokumentů. Naskenovat můžete prakticky cokoliv – klasické dokumenty, účtenky, ale třeba i tabule, vizitky nebo novinové články.

[appbox appstore id947008844 oldprice=1,99$]

Dnes nejčtenější

.