Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Paint Hack
Paint hack je nejen užitečná pomůcka pro malování a ilustraci, ale i pro zábavu. Nabízí širokou škálu štětců, barev i technik, které můžete libovolně kombinovat a vytvářet tak skutečná umělecká díla.

[appbox appstore id990577696 oldprice=2,99$]

Safe Browsing
Safe Browsing je skvělou aplikací pro bezpečné prohlížení internetu. Dokáže blokovat pornografii a jiné stránky, filtrovat obrázky ve vyhledávání, monitorovat využívání internetu i chránit historii prohlížeče heslem.

[appbox appstore id675451608 oldprice=4,99$]

Zentries
Zentres je aplikace, která vám umožní zadávat veškeré vaše myšlenky a nápady do virtuálního elegantního deníku. Její ovládání je rychlé a snadné, napsané poznámky můžete libovolně sdílet.

[appbox appstore id653302264 oldprice=1,99$]

Fingerprint Login
Díky Fingerprint Login můžete každou aplikaci ve svém iOS zařízení chránit otiskem prstu přes Touch ID. Jednoduše přidáte aplikaci do seznamu povolených klávesnic, načtete svůj otisk prstu a aplikace udělá zbytek za vás.

[appbox appstore id917795718 oldprice=8,99$]

Noizio
Aplikace Nozio vám pomůže eliminovat veškeré okolní nepříjemné zvuky. Ambientní zvuky v aplikaci si můžete sami navolit, na výběr máte například ze zvuku větru, moře, farmy, vlaku a řady dalších.

[appbox appstore id960716999 oldprice=1,99$]

Expenses OK
Mějte své příjmy i výdaje zcela pod kontrolou s aplikací Expenses OK pro iOS. Pomůže vám monitorovat a následně řídit tok vašich financí.

[appbox appstore id932322041 oldprice=0,99$]

Time Manager
Time Manager představuje snadnou cestu k tomu, abyste si uchovali přehled o vašich denních aktivitách. Jediným dotykem můžete získat přístup ke všem vašim běžným úkolům a kdykoliv je upravit. Aplikace podporuje gesta, zasílání zpráv e-mailem a další funkce.

[appbox appstore id989641734 oldprice=1,99$]

iOS APPS 15

 

Dnes nejčtenější

.