Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

LeechTunes
Milujete Apple Music? Vylepšete svůj zážitek z poslechu hudby s LeechTunes. Přidejte prostřednictvím Apple Music veškerou vaši oblíbenou muziku a užívejte si ji s LeechTunes. LeechTunes je zcela nový způsob, jak si vychutnat oblíbenou muziku.

[appbox appstore id345439314 oldprice=1,99$]

LogDog Mobile Security
Myslíte si, že jste příliš nudní na to, abyste se stali cílem kyberzločinců? Zkuste se raději zamyslet ještě jednou. S aplikací LogDog Mobile Security můžete zabezpečit vaše online účty, jako je například Gmail, Facebook, a mnoho dalších sítí.

[appbox appstore id1080183120 oldprice=4,99$]

Scout Camera
Pořizujte samé skvělé fotografie s touto jedinečnou a krásně navrženou fotografickou aplikací. Scout Camera se vyznačuje minimalismem, díky kterému vás při pořizování záběrů nebude absolutně nic rušit, širokým spektrem užitečných funkcí a přehledným uživatelským rozhraním.

[appbox appstore id531176826 oldprice=1,99$]

HT Recorder for iPad
HT Recorder for iPad vám umožní nahrávat a upravovat konverzace, odehrávající se ve větším prostoru, a to i v případě, že se účastníci konverzace nacházejí několik metrů od vašeho zařízení. Dokáže zaznamenat dokonce i šepot. S HT Recorder už vám neunikne žádná důležitá přednáška.

[appbox appstore id451564566 oldprice=6,99$]

SHRN
SHRN je další ze skvělých aplikací pro všechny, kteří chtějí mít perfektní přehled o počasí. Minimalistická a krásně animovaná aplikace vám poskytne podrobné informace o venkovní teplotě, oblačnosti, rychlosti větru, vlhkosti vzduchu a dalších důležitých položkách.

[appbox appstore id1162684419 oldprice=1,99$]

Easy Bill Reminder
Nedá se nic dělat – účty se prostě platit musí. Pokud možno pravidelně. Dělá vám problém udržet v hlavě všechny vaše platební povinnosti? Pomůže vám aplikace Easy Bill Reminder, díky které vám každý měsíc už neunikne žádná platba.

[appbox appstore id514301848 oldprice=1,99$]

Translate 2 for Safari
Translate 2 for Safari je užitečným rozšířením pro mobilní verzi webového prohlížeče Safari. Vybranou stránku vám nejen přeloží, ale dokáže ji i „přečíst“. Podporuje jak Bing Translator, tak i Google Translate.

[appbox appstore id955409467 oldprice=4,99$]

Draw Pad Pro 2
Draw Pad Pro 2 je jednoduchá, ale výkonná aplikace, která vám umožní zachytit vaše myšlenky, poznámky a nápady. Se svým krásným a čistým rozhraním je aplikace jednoduchá na použití a snadno se s ní naučíte pracovat.

[appbox appstore id823103356 oldprice=2,99$]

iOS Apps 13

Dnes nejčtenější

.