Zavřít reklamu

Tim Cook zveřejnil na Twitteru velice zvláštní tweet, se kterým zamotal fanouškům hlavu. V tweetu se objevila pouze jedna jediná emotikona, ale už byste ji na sociální síti hledali marně, protože tweet byl krátce po uveřejnění vymazán. Uživatelé, kteří si toho všimli, netuší, co to mělo znamenat a co tím chtěl CEO cupertinské společnosti skutečně říct. Objevilo se však několik teorií.

Spousta uživatelů se začala domnívat, že profil Tima Cooka napadli nějací hackeři. Tim Cook byl totiž doposud velice konzervativní, co se týká jeho tweetů. Službu nepoužíval k ventilaci osobních radostí a starostí, ale spíše se přes tweety dělil o příběhy Applu. A tento pro Tima Cooka netypický tweet by mohl znamenat to, že se mu někdo na profil naboural.

Další teorií je, že to Tim Cook udělal omylem. Chtěl někomu odpovědět smajlíkem, ale namísto toho ho tweetnul. Dalším neobvyklým aspektem tweetu je, že byl odeslán přes službu Cloudhopper, která umožňuje uživatelům vkládat tweety přes textové zprávy. Twitter tuto méně známou službu získal v roce 2010. A doposud Tim Cook zveřejňoval tweety přes iOS aplikaci Twitter nebo přes webové rozhraní. Přechod na Cloudhopper by byl velice podivný a mohl by pouze znamenat to, že zkouší staronový nástroj a smajlíka vložil na Twitter omylem.

Anebo chtěl pouze fanoušky pobavit, a to se mu povedlo.

tim cook twitter fb

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.