Zavřít reklamu

Dnes ráno proběhl konferenční hovor mezi vedením společnosti Twitter a jeho akcionáři. V průběhu hovoru jsme se mohli dozvědět spoustu zajímavých informací o tom, jak si v poslední době Twitter stál a co se na této sociální síti plánuje v nejbližší budoucnosti za novinky. Pravděpodobně nejzajímavější informace se týkala toho, že platforma za poslední měsíce zaznamenala značný nárůst v počtu aktivních uživatelů. Předpokládá se, že velkou zásluhu na tom má americký prezident Donald Trump, který Twitter používá velmi intenzivně a využívá jeho služeb ke komunikaci a vyjadřování svých názorů.

Podle vedení společnosti se na zvýšení popularity v posledních měsících podepsalo hned několik faktorů. Například nepočítání tagnutých uživatelů do délky samotného tweetu, nebo nově vydané API. Intenzivní využívání sítě předními politiky však bylo pravděpodobně největším impulsem pro zvýšený objem aktivity. Kromě zvýšeného počtu aktivních uživatelů se probíralo ještě mnoho dalších věcí.

Zejména novinky týkající se bezpečnosti platformy a zabezpečení účtů jednotlivých uživatelů. Sociální síť plánuje výstavbu nového systému pro sdílení videí, se soustředěním na živé přenosy. Toto by se mělo z počátku týkat zejména různých sportovních akcí, jako například UFC zápasů. Soustředění se na videoobsah je jedním z velkých cílů, které před společností momentálně stojí. Podle vedení je v této kategorii velký potenciál.

twitter move

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.