Zavřít reklamu

Apple aktuálně nabízí užitečnou aplikaci Panols ke stažení zdarma. Pokud se ale podíváte do App Store, tak aplikaci uvidíte stále za původních 1,99 € (přibližně 54 Kč). Ke stažení je totiž potřeba použít aplikaci Apple Store a lehce změnit nastavení, abyste si ji mohli stáhnout zdarma. My si ale v tomto článku ukážeme, jak na to.

Aplikace Panols slouží ke sdílení fotografií vyfocených v panorama režimu na Instagram. Aplikace vezme panorama fotografii a rozkouskuje ji na tři fotografie. Ty, když si nahrajete hned za sebou na Instagram, tak se sice ve feedu zobrazí odděleně, ale na vašem profilu budou vypadat téměř jako jedna fotografie.

Pokud si tedy budete chtít Panols stáhnout zdarma, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Apple Store. Tu otevřete, dole se přepněte na záložku Účet, ve které úplně dole zvolte Nastavení účtu vyberete, Zde dole klikněte na Země a vyberte nejlépe United States (úplně dole). Změnu potvrďte kliknutím na Uložit (vpravo nahoře).

Poté se stačí přepnout na záložku Discover, sjet dolů, kde už uvidíte ikonu aplikace FEATURED APP aplikaci Panols včetně její ikony. Zde kliknete na Download now for free, poté ještě jednou úplně dole a nakonec Continue. Budete přesměrování do App Storu, kde dostanete speciální kód, který když uplatníte, tak si budete moct stáhnout aplikaci Panols zcela zdarma. Nabídka platí do 15. května.

Panols FB

Dnes nejčtenější

.