Zavřít reklamu

Apple do systému watchOS 3.2, který vyšel dnes večer, zakomponoval režim Divadlo (Theater Mode). Prostřednictvím něj deaktivujete obrazovku a ztlumíte hodinky, aniž by přestaly chodit notifikace. Tento režim oceníte jak v kině či v divadle, tak i například v noci, kdy se chcete v klidu vyspat.

S prvním watchOS bylo možné vypnout zvuky a displej na Apple Watch pouze tak, že jste zvolili možnost „Do Not Disturb“. Ačkoliv tento způsob vypnul zvuky na hodinkách, zároveň kompletně zablokoval všechny notifikace. Potom se objevilo dedikované tlačítko pro ztlumení hodinek, kdy se ale stále rozsvěcoval displej při příchodu notifikace. Nicméně režim Divadlo ztlumí displej i zvuky, ale notifikace vám pořád chodí.

Jestliže chcete aktivovat režim Divadlo, vysuňte na obrazovce Apple Watch ovládací panel. Zde najdete režim Divadlo reprezentovaný dvojicí masek. Jakmile na ikonku kliknete, zbarví se do oranžova a zapne se režim Divadlo. Ikonka se zobrazí i v horní části displeje, abyste věděli, že je režim aktivní. Pokud ho budete chtít vypnout, opět stačí kliknout na ikonku s maskami.

Displej hodinek se dokonce nebude rozsvěcovat při zvednutí ruky, protože režim Divadlo jim dá vědět, že momentálně nemáte o obsah na displeji zájem.

watchOS-3-with-Theater-Mode
Theater Mode FB

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.