Zavřít reklamu

Apple před chvílí vydal po boku iOS 10.3, tvOS 10.2 a macOS 10.12.4 také watchOS 3.2 s novou funkcí Theater Mode. Aktualizace je určená pro všechny majitele Apple Watch. Své hodinky můžete na novou verzi systému aktualizovat skrze aplikaci Apple Watch na iPhonu, se kterým jsou spárované. Kompletní postup naleznete níže.

Nový watchOS 3.2 přináší pár novinek, tou nejpodstatnější je právě již zmíněný Theater Mode, tedy speciální režim určený do kin a divadel. Více si o něm můžete přečíst zde. Další novinkou je pak vylepšený SiriKit, který ovšem český uživatel využije jen sporadicky.

Jak aktualizovat Apple Watch na watchOS 3.2:

Abyste si mohli systém watchOS 3.2 stáhnout, ujistěte se, že váš iPhone, se kterým máte Apple Watch spárované, je připojený k Wi-Fi síti a je nabitý. Stejně tak zkontrolujte své Apple Watch, zda mají minimálně 50% baterie a připojte je na nabíječku.

Nakonec je ještě důležité upozornit, že pokud aktualizujete na watchOS 3.2, tak už se nebudete moci vrátit zpět. Downgrade by vám musel provést příslušný pracovník v Apple Storu pomocí tohoto speciálního nástroje. Běžný uživatel nemá možnost přejít zpět na nižší verzi systému.

1. Otevřete si na svém iPhonu aplikaci Apple Watch
2. V sekci Moje hodinky klikněte na Obecné
3. Nyní zvolte Aktualizace softwaru
4. Systém watchOS 3.2 by se vám měl ukázat jako dostupná aktualizace
5. Klikněte na Stáhnout a nainstalovat
6. Zadejte bezpečnostní kód k iPhonu (pokud jej máte)
7. Zvolte Souhlasit u podmínek
8. Ujistěte se, že máte Apple Watch připojené k nabíječce a minimálně 50% baterie
9. Zvolte Instalovat

Update watchOS 3.2 se začne stahovat a poté instalovat. Apple Watch se samy restartují, aby se nahrál nový systém. Průběh instalace můžete také sledovat na svém iPhonu.

watchos-3.2

Dnes nejčtenější

.