Zavřít reklamu

Včera mezi registrované vývojáře zavítala první beta verze watchOS 3.2, která kromě dalších několika novinek obsahuje nový Theater Mode. Ten majitelům Apple Watch umožňuje zcela ztišit všechny zvuky notifikací a příchozích hovorů a deaktivovat funkci Raise to Wake, kdy se rozsvítí displej při zvednutí hodinek směrem k očím.

Theater Mode je možné ve watchOS 3.2 aktivovat v Ovládacím centru, kam se dostanete prostým přejetím prstem po displeji zdola nahoru. Nový režim má ikonu dvou se překrývajících masek a nachází se hned pod zkratkou tichého režimu. Theater Mode tak můžete aktivovat během dvou vteřin, čímž ztišíte všechny zvuky notifikací a deaktivujete rozsvěcování displeje. Na notifikace ale budete nadále upozorňováni vibracemi a hodinky můžete rozsvítí poklepáním na displej nebo stiskem postranní korunky.

Kromě Theater Mode obsahuje watchOS 3.2 také SiriKit, který uživatelům umožňuje přes Siri odesílat zprávy, zadávat platby, provádět rezervace (ať už hotelů nebo jízd například přes Uber) a podobně. Mezi uživatele by se aktualizace měla dostat někdy na přelomu března a dubna.

Theater Mode FB

Dnes nejčtenější

.