Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FaceMoji
FaceMoji promění vaši tvář (nebo tvář kohokoliv jiného) na animovaný emotikon. Je to opravdu lehké. Stačí se vyfotit nebo nahrát fotku, která obsahuje alespoň jeden obličej a animované emotikony se automaticky vytvoří. Aplikace nabízí 48 šablon emotikonů. Funguje na Facebook Messenger, Snapchat, Twitter a emailu.

[appbox appstore id1151323369 oldprice=“0,99€“]

Smart Merge
S pomocí Smart Merge můžete vyhledat a propojit duplikované kontakty. Aplikace dokáže odstranit kontakty, které nemají žádné jméno či telefonní číslo a zálohuje vám všechny vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email).

[appbox appstore id519076307 oldprice=“3,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa. Remote je momentálně zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“2,99€“]

Earth 3D
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“3,99€“]

Wi-Fi Widget
Wi-Fi Widget vám nabízí rychlou možnost, jak si zobrazit, otestovat a sdílet vaší Wi-Fi, aniž byste museli odemykat svůj iPhone. Z uzamčené obrazovky sdílejte své heslo na Wi-Fi s přáteli, které vás přišli navštívit. Bleskurychle zjistíte, jak rychlé máte připojení a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id1192965614 oldprice=“1,99€“]

Draw Calendar
Pokud už vás nebaví využívání klasického kalendáře, tak dejte šanci Draw Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Draw Calendar.

[appbox appstore id815370160 oldprice=“2,99€“]

Epica 2
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica 2. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“1,99€“]

Splashtop Wired XDisplay
S aplikací Splashtop Wired XDisplay můžete využít iPhone jako další monitor ke svému Macu či počítači. Aplikace podporuje Windows 7, 8, 10 a novější a OS X 10.8, 10.9, 10.10 a novější.

[appbox appstore id1029826922 oldprice=“1,99€“]

My Score
Máte pár kilo navíc a zkusili jste prakticky vše, ale bez žádných výsledků? Pokud chcete vidět nějaký výsledek, tak musíte nejenom cvičit, ale také upravit svůj jídelníček. My Score nabízí možnost zaznamenávat si jídla, tělesnou váhu, sledovat vaší aktivitu, cvičení a počítá vaše kroky. Dále aplikace nabízí možnost nastavení připomínek (pro jídlo, pití, zvážení se apod.) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id409395695 oldprice=“2,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

Recenze uživatele:
,,Dobře fungující aplikace“

[appbox appstore id908065962 oldprice=“6,99€“]

Basic Calc
S touto aplikací se můžete začít soustředit na základní kalkulační systém. Lehce můžete vyloučit inženýrské výpočty, aplikace vám ukáže aktuální modifikace čísel a historii vašich výpočtů. Basic Calc je pro běžné osoby, které potřebují bleskurychle využít kalkulačku. Aplikace slouží pro váš iPhone i iPad.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“1,99€“]

Battleship Online
Měli jste rádi klasickou hru Lodě? V tom případě zkuste Battleship Online, jelikož vám tuto zábavnou hru hravě zprostředkuje. Dvě flotily se setkají a zvítězí ten kapitán, který má obezřetnou mysl a taktické schopnosti. Stanete se vítězem vy nebo vyhraje váš soupeř?

[appbox appstore id950167030 oldprice=“0,99€“]

Devious Dungeon
Devious Dungeon je středověká akční platforma od tvůrců Random Heroes a League of Evil. Katabomby pod královstvím jsou zamořené zlými tvory. Musíte se pustit hluboko do podzemí a odstranit obrovskou hrozbu. Pouze pravý šampion zvítězí!

Recenze uživatelů:
,,ikdyz to vypada jako prochazka ruzovym sadem tak na to zapomente pokud chcete vyzvu tak stahujte“
,,Geniálně zpracovaná hra, kde nepotřebujete realne peníze na dokupovani kravin. Je to docela složité některé levely dodělat, ale stojí to za to. Určitě stahujte :)“
,,Pokud chcete hru která zabaví, máte rádi rpg a nechce jen tak něco lehké, tak jste tu správně. Top mezi topkama. Za 5*. Co bych přidal, by byl drop věcí z beden. fantastická hra! Vřele doporučuji. A nežere realné peníze a zajrajete si na max!“

[appbox appstore id792176269 oldprice=“2,99€“]

aapp iphone-smartphone-apps-apple-inc-40011

Dnes nejčtenější

.